reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Aisa79 wiesz lekarze czasem tez mają zły dzień może jeszcze wszystko będzie dobrze. Jest ryzyko ale nie jest to pewne. Wszystko może się zmienić w ciągu jednej chwili. Pewne jest tylko to ze to chłopak:-) btw wizyta u prowadzącego 29.12?
Ja mam za to coraz silniejsze bóle brzucha jak na @wiec chyba dół będzie grany jutro...:-(

Olusia straszne:-(

GRUDZIEŃ

04: kate_p7 - druga wysoka beta!

05: kikifish87 - wizyta przed stymulacyjna
06: kate_p7 - trzecia wysoka beta!
08: ewelajna86 - wizyta pęcherzykowa
08: milkaa1989 - wizyta pęcherzykowa
08: lokator - udana pogadanka
09: inka26 - przygotowanie do criotransferu
11: justys8782 - wizyta serduszkowa
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Aisa79 - usg kontrolne
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - wizyta u genetyka
17: Olusia - podglądanie maluszków
23: liskka - usg połówkowe
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

12: Aisa79 - usg połówkowe

Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer

reklama
Dani kochana i tak jestes mega dzielna.Wyplacz sie i poddawaj sie skorzystaj jeszcze z proby ktora Ci pozostala.Dzis jest zle ale bedzie lepiej.
Dziewczyny ja dzis jestem szczesliwa mojej siostrze sie udalo drugie in vitro.W koncu zostalo nam to wynagrodzone i z calego serca zycze zeby i Wam wszystkim sie udalo buziaki

Kate tak 29 grudnia, l4 musi wypisać bo kończy mi się 28. No i z wynikami idę, przed świętami muszę zrobić badania.
Bólami brzucha się nie przejmuj bo one w ciąży są normalne. A jutro beta pięknie przyrośnie :-)

Aisa79 to trzymam kciukasy za badania oczywiście żeby wszystko wyszło wzorowo:-) moco moco zaciskam kciuki za mojego chlopaka :-p

cakineczkaa - szkolę się na logistyk / spedytor. Teraz na forum będę zaglądać po 16-tej.

danii - przykro mi, :-(, ale może zastanówcie się nad ostatnim podejściem, żeby potem nie żałować, że się tego nie zrobiło.

Migotka25 - mam nadzieję, że mi ta lutka nie zaszkodzi. Doktorek kazał ją brać w następnym cyklu od 17 do 27 dnia + 5 dni i @ powinna być i wizyta tego dnia.

Dzwoniła do mnie pani embriolog dzisiaj, oczywiście byłam w metrze, potem z kimś gadałam przez telefon i bałam się, że 3 raz nie zadzwoni. Ale zadzwoniła. Z 27 kumulusów było 12 dojrzałych komórek. Z 6 wziętych 4 się zapłodniły. nie wiadomo dlaczego 2 nie zapłodniły się, jakości pozostałych teraz ocenić się nie da. Mają hodować do blastocysty i zamrozić. W poniedziałek ma Pani zadzwonić i podać ostateczny werdykt (jednak po namyśle nie chciałam codziennych telefonów).

reklama
Do góry