reklama
agulla84
Fanka BB :)
Kate no właśnie powtórz bete bo robiłas ja wcześniej niż trzeba i dopiero mogła się zacząc produkować!!
Ostatnia edycja:
sykatynka
Kate, zobacz co pisze lekarz z Novum:
Lista pytań - novum
Tam jest napisane, że początkowo za prawidłowe uznaje się 66% w ciągu 48 godzin, a 32 + 66% to chyba ok. 54... Więc proszę, nie trać jeszcze nadziei!
Lista pytań - novum
Tam jest napisane, że początkowo za prawidłowe uznaje się 66% w ciągu 48 godzin, a 32 + 66% to chyba ok. 54... Więc proszę, nie trać jeszcze nadziei!
Ewelajna86.
Zaangażowana w BB
kate przykro mi bardzo, ale nie odstawiaj jeszcze lekarstw. zrób jeszcze bete w poniedziałek i odpoczywaj. Miałaś plamienia?
dzwonil lekarz.. przyrost go niepokoi cos jest nie tak..Powiedzial ze ciaza jest, ale przyrost jest nie dobry... mam brac do srody leki i zrobić jeszcze raz. Więc wyjścia sa trzy: natapi cud, będzie poronienie, będzie pozamaciczna...w srode będziemy szukac pęcherzyka:-( jestem zla na caly swiat..
ponoc leki do srody mi nie zaszkodzą a w srode wszystko się wyjasni..:-( on chyba obstawia pozamaciczną co??
ponoc leki do srody mi nie zaszkodzą a w srode wszystko się wyjasni..:-( on chyba obstawia pozamaciczną co??
agulla84
Na tym etapie ciazy pozamacicznej nie znajdzie! Nie masz plamien to narazie nie martw się!
agulla84
Poczekaj do środy a dla swojego spokoju zrób bete w poniedzialek
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kate ja trzymam kciuki dalej za ciebie !! musi byc dobrze !! tak jak pisze sykatynka przed toba ciezkie dni oczekiwania....trzymaj sie !
reklama
Podziel się: