lilka-1986
Fanka BB :)
Kate
Do środy wszystko może się zdarzyć. Beta mało przerosła ale nie trać nadziei. Trzymam dalej kciuki ;-)
Do środy wszystko może się zdarzyć. Beta mało przerosła ale nie trać nadziei. Trzymam dalej kciuki ;-)
Jeszcze jest kilka procent szans na cud więc dalej wierze w Twoją morulo-blastule
Zrób betę w poniedziałek w tym samy labo. Zarodek był mega silny-najpierw komórka zamrożona-odmrożona, zapłodniła i dobrnęła prawie do blastocysty. Nawet dała ładną betę. Tak czy owak jest to bardzo dobry znak i po tylu staraniach zobaczyłam bete większą niż 0
na pogotowie nie chciałam jechać bo nie bolało mnie tak bardzo. Poszłam do miejscowej izby przyjęć, znajoma pielęgniarka też nie pomogła bo dr który jest na dyżurze jest do dupy i nie zrobi mi usg bo nie jest od tego tylko mnie zbada dodtykowo-doradziła żebym zrobiła morfologię i z leukocytów wyjdzie czy to może wyrostek czy inny stan zapalny. Ale wyniki wyszły dobre więc odpuściłam. W pon pojdę do rodzinnego po skierowanie na usg i zrobię dla świętego spokoju bo czuję cały czas ten bok. Pomyślałam o torbieli ale we wrześniu na kontrli w 45 dc własnię wyszło że pękła torbiel czy jak to woli niepęknięty pęcherzyk. A poźniej już brałam antyki do teraz więc to chyba nie ból z jajnika. Alebo reaguje tak na antykoncepcje a biore już 3 opakowanie pod rząd