reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Giza a to nie za duzo tego kwasu foliowego 800 i 200 hmm prewenit ma 800 a inofolic 200... hmmm
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
GizaS polecam odwiedzić chirurga. Bo jak Cie boli cały czas to trzeba wyeliminować wyrostek. Może powtorz ta morfologie i CRP. A chirurg zbada palpacyjnie to bedzie wiedział czy to wyrostek. Jeszcze podwyzszona temp ciała jesli jest do tego to śmigaj do chir i nie czekaj do pon
kasik36
Fanka BB :)
Gizas z acardem i clexane to nie do konca jest tak jak mowisz. Nie znam sie dokladnie ale doktorek mowil, ze one jakos inaczej dzialaja, dlatego ja bralam jedno i drugie.
Kasik będę pytała dr o acard a on ma mi sprawdzić co przy mutacjach moich jest najlepiej przyswajane-chyba za mało ludzi przychodzi z wynikami z in victy i jeszcze się nie ogarnął
ale w sumie to nie jego działka tak do końca tylko własnie gentyka i hematologa
Olusia biore więcej kwasu foliowego niż zalecana dzienna dawka bo okóglnie to 5,8 mg bo jedna tabletka prevenit i acidum folicum 5 mg. Ale przy mutachach wskazane jest to, niektore dziewczyny nawet dostają 15 mg
Wystraszyłam się tego wyrostka i dlatego poszłam na IP do lokalnego szpitala a tam mi tylko morfologię zrobili i powiedzili że jak nic nie wyjdzie to nie ma co drażyć
ale i tak pójde w pon do rodzinnego po skierwanie na usg-nie chcę płacić po 150 zł za coć co mi się należy z nfz. A teraz raczę sie lampką czerwonego porto-pycha
już zapomniałm smaku wina a zaraz stymulacja więc akysz z winem
Kasik a jak Twój brzusio? już pewnie piekny ciążowy:-)
Olusia Ty z bliźniakami tez już masz pewnie co do dżwigania
ale w sumie to nie jego działka tak do końca tylko własnie gentyka i hematologaOlusia biore więcej kwasu foliowego niż zalecana dzienna dawka bo okóglnie to 5,8 mg bo jedna tabletka prevenit i acidum folicum 5 mg. Ale przy mutachach wskazane jest to, niektore dziewczyny nawet dostają 15 mg

Wystraszyłam się tego wyrostka i dlatego poszłam na IP do lokalnego szpitala a tam mi tylko morfologię zrobili i powiedzili że jak nic nie wyjdzie to nie ma co drażyć
ale i tak pójde w pon do rodzinnego po skierwanie na usg-nie chcę płacić po 150 zł za coć co mi się należy z nfz. A teraz raczę sie lampką czerwonego porto-pycha
już zapomniałm smaku wina a zaraz stymulacja więc akysz z winem
Kasik a jak Twój brzusio? już pewnie piekny ciążowy:-)
Olusia Ty z bliźniakami tez już masz pewnie co do dżwigania

Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tola to ty tyle kwasu foliowego bierzesz nie za duzo ? to ile sie powinno tego kwasu brac przy mutacjach ?
Giza 5mg i 0,8 tak? to 0.8 to 800 tak? i do tego 5 mg? ;-) bo moja kumpela bierze ten prewenit intesiv i nic wiecej z kwasu... no bo nie wie czy moze brac co innego... hmm
p.s a odnosnie blizniakow to faktycznie jest co dzwigac, juz mnie zaczyna pobolewac kregoslup, ciezko mi sie schyla itp..

Giza 5mg i 0,8 tak? to 0.8 to 800 tak? i do tego 5 mg? ;-) bo moja kumpela bierze ten prewenit intesiv i nic wiecej z kwasu... no bo nie wie czy moze brac co innego... hmm
p.s a odnosnie blizniakow to faktycznie jest co dzwigac, juz mnie zaczyna pobolewac kregoslup, ciezko mi sie schyla itp..
Ostatnia edycja:
reklama
Olusia jedna tabletka prnevitu i jedna 5 mg acidum folicum.
Asia ja brałam po jednej dziennie, nie oamiętam dokadnie dawki ale chyba 5 mg ale jeśli w wyników wychodzi nk to dziewczyny biorę i więcej. Ja akurat dostaję na wszelki wypadek
Dziewczyny pochwalcie sie brzuszkami i powysylajcie czasem wirysy ciążowe;-)
Asia ja brałam po jednej dziennie, nie oamiętam dokadnie dawki ale chyba 5 mg ale jeśli w wyników wychodzi nk to dziewczyny biorę i więcej. Ja akurat dostaję na wszelki wypadek

Dziewczyny pochwalcie sie brzuszkami i powysylajcie czasem wirysy ciążowe;-)
Podziel się: