reklama

Kto po in vitro?

Pytam o encorton, bo przy poprzedniej stymulce brałam 2x5mg , a teraz lekarka kazała mi brać 1x5mg.....ciekawam od czego to zależy:confused:

Właśnie ja też chce pooglądać brzuchole...jak na razie tylko tyle mogę i fluidki poproszę i dla mnie :tak:

reklama
Giza jakis miesiac temu dodawalam zdjecie brzuszka na ciezarowkach po in vitro... dziewczyny ktore maja mnie na fb tez widzialy :tak: a powiec mi jak kolezanka mialam kwas foliowy 77 a homocysteine 10,40 przy normie 15,40 to tez ma tyle kwasu brac tzn 5mg i prewenit intensiw? ma mutacje MTHFR - A1298 C?

Asia
ja przy crio bralam 5 mg encortonu a jak podchodzilam kiedys do IUI to bralam rano i popoludniu po 5 mg encortonu..!!;-)

Przesylam duzo fluidkow ciazowych !! ***********************&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Ostatnia edycja:
Gizas brzuszek z ciazy spozywczej przeksztalcil sie w prawdziwie ciazowy, czyli taki do przodu a nie rozlany na boki ;) mam juz problem z zalozeniem skarpetek czy wlozeniem butow ;) zdjecie jutro wrzuce jak chcesz. Specjalnie dla Ciebie pierwsze na forum wiruski ciazowe ode mnie ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

Asia ja bralam 20 mg encortonu, mialam tabletki "10" i "5" bo musialam brac rano 15 mg a po poludniu 5.

Asia_77, ja bym uważała z Clexane bez specjalnych wskazań. Mam mutacje z ryzykiem podwyższonej homocysteiny, ale sam jej poziom jest w normie - wiec leków żadnych nie brałam. Natomiast jak leciałam do Chin to na wszelki wypadek dostałam Clexane przed lotem i poszła mi krew z nosa. Lepiej nie przesadzać.
Pozdrowka z Finlandii :)

finesse ja ciebie w ogole podziwiam ze tak sie narazasz na to !! ze w ciazy i z brzuchem tyle pracujesz i latasz... ! ja bym sie na takie cos nie odwazyla i nie zdecydowalabym sie! za bardzo bym sie bala i stresowala ze cos sie stanie po drodze! dziwne !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry