reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess, tulę mocno:-*
Kurde, masz podobną sytuację do mojej, moje zarodki przestały się dzielić po 2 dobie, w trzeciej tylko jeden się podzielił;-(
Może mamy jakiś wspólny mianownik, źle przeprowadzoną stymulację???
Tyle starań, zastrzyków, wyrzeczeń;-(Tak mi przykro kochana!!!!!Naprawdę, brak mi słów;-(
Zobaczymy, co dr. Pałka Ci powie, bo jesteśmy podobnym klinicznym przypadkiem.

calineczkaa - może winą była ta bardzo długa stymulacja?? Może pod koniec stymulacji powinien jednak trochę zmiejszyć dawkę?? Nie mam pojęcia. Ńajbardziej mi żal, że nawet do transferu nie doszło. Żeby chociaż ten 1 zarodeczek przeżył..... no cóż, u mnie w rodzinie zawsze jest wszystko pod górkę. Mam nadzieję, że następnym razem pójdzie lepiej. Jak się tylko dowiem czegoś od Pałki dam znać......już 14, miał ok 13 dzwonić...ech

Hess jak to k...a mozliwe?????? Kochana aż łzy mi popłynęły....:-( istny koszmar...człowiek czeka przynajmniej na ....szansę ...a tu taka dupa...:-( Ściskam gorąco Kochana....tak mi przykro:-(

Kochana, nie poddawaj się, razem jedziemy na tym samym wózku.
Będziemy razem się wpierać, wymieniać info, teraz przynajmniej powinni wiedzieć, jak się z Tobą obejść, skoro słabo odpowiadasz na stymulację, nawet mimo wysokiego AMH, to powinni chyba teraz zastosować krótki protokół.
A tu link, przeczytaj Postępowanie diagnostyczne i lecznicze u kobiet ze zmniejszoną reaktywnością... |
Nie trać nadziei, wiem, że smutno, że nawet do transferu nie doszło:-(
Kochana, ulżyj jakoś sobie dzisiaj. daj upust emocjom.
Wierzę, że następne podejście będzie tym ostatnim dla Nas:happy:

Hess- przykro mi :( to takie niesprawiedliwe :(

Dziewczyny, mam pytanie:
moze ma ktoras z was na zbyciu CETROTIDE lub ORGALUTRAN ? z chęcią odkupie, potrzebuje dwa op. :happy2:

Ostatnia edycja:
Hess ja myślę ze stymulacja była zwalona :-( kurczę tak mi przykro... kurczę nie poddawaj się następnym razem będzie lepiej..nie wiedzieli jak Cię stymulować, teraz już będą wiedzieli to jest plus...w ogóle wszystkie nie przetrwały do 3 doby czy jakies poszly dalej? bo niby powinni dzwonic wtedy? wiec może mialas 1-2 zarodeczkiw 4 dobie?? które po prostu nie daly rady..

reklama
kate_p7 - podobno wszystkie w tym samym czasie na tym samym etapie odpadły. Nie, że np. z 4 zostały 2 potem żaden, tylko wszystkie były cacy a potem jak jeden mąż odpadły.

Nie poddaję się kochane, to dopiero pierwsza próba była. Ale wypłakać to się muszę. I niech ten lekarz jeszcze zadzwoni, bo nie już w ogóle nie wiem co robić z brzuchem mym :/

Do góry