Ewelajna86 - wychwyciłam twój błąd i od razu wylądowałaś w kalendarzu 19.12:-)
Sykatynka - ja bym też się martwiła, czy wszystko dobrze się oczyściło, czy wszystko jest dobrze. Na szczęście wszystko odbyło się w sposób "naturalny" i skoro lekarze mówią, że będzie dobrze to trzeba im zaufać, bo co innego nam zostaje? ;-)Ja myślę że raczej wszystko się dobrze oczyściło, poza tym nie długo masz wizytę to się wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki:-)
bunieczek29 - cieszę się, że badania wyszły dobrze:-) jaki plan teraz? kiedy przegląd podwozia? :-) jak się czujesz?
Aisa79 - jak tam w świecie ciężarówek? jak wielka już jesteś? :-)
Asia_77 - jak się czujesz? ostatnio pytałaś się oestradiol w 3DS ale szczerze nie wiem, jeżeli w ogóle ruszył to swietnie, średnio jest 200-300E2 na jeden pęcherzyk:-)
milkaa - jak było na wizycie?? nadal czekam na relacje?:-)
lokator - w Novum są warsztaty bezpłodności organizowane co jakiś czas, wiem, że ludzie na nie chodzą i są bardzo zadowoleni. A spotkanie zaczynam się od stwierdzenia, że po" 2-3 latach leczenia pojawia się depresja.." Może twoja żona ma depresje? a swoją drogą jaka była twoja Ż wcześniej, bo może ona ma zupełnie inny sposób podchodzenia do problemu niż ty. Trochę przypomina, mi to tryb zadaniowy, robię swoje, nie zastanawiam się:-) często mężczyźni mają taką postawę w obliczu problemów. Natomiast kobiety, skupiają się na uczuciach, chcą rozmawiać o swoich i jego uczuciach... wiedzieć o czym myśli..itp. Może twoja Ż jest w trybie zadaniowym?:-)
calineczkaa - zrób sobie tę insulinę

, co Ci szkodzi warto szukać przyczyny.Z drugiej strony, żebyś nie rozwaliła sobie organizmu lekami, bo to jest tak jak szukacie to znajdziecie

wiec rozsądnie podejdź do problemu i nie szalej:-) na pocieszenie jest dużo kobiet które mają kiepskie jajeczka i to właśnie przez ivf zachodzą w ciąże:-)
:-) kciukasy za dziesiejsze wizyty:-)
GRUDZIEŃ :
09: inka26 - przygotowanie do criotransferu
09: yplocka1 - podglądanie pęcherzyków
10: kate_p7 - usg kontrolne
11: justys8782 - wizyta serduszkowa
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Aisa79 - usg kontrolne
12: dorotav - przegląd podwozia
12: sykatynka - przegląd podwozia
12: inka26 - przygotowanie do criotransferu
15: Olusia - echo serduszek