reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny

Ciężko Was ostatnio nadrobić, zważywszy na obowiązki przedświąteczne :tak:

kate - betka słabo przyrasta. Czekam na relację z wizyty, powodzenia.

Asia_77, dorotav - co u Was dziewczyny słychać??

reklama
Calineczka, z reguły to jest tak, że po glukozie poziom glukozy wzrasta, produkuje się insulina obnizajaca ten poziom. Jeśli insuliny jest niewiele, to glukoza spada powoli, jeśli jest dużo, to spada szybko.... U ciebie poziom po godzinie jest prawie równy poziomowi na czczo z czego można wnioskować, że insuliny wytwarza się dużo.... Ale bez wyników badań to tylko gdybanie

mmm mnie sie tez bardzo podoba ta bluza... a jaki rozmiar zamawialas? ile kosztuje wysylka? czy ta bluza sie jakos rozciaga czy sztywna jest? napisz mi cos o niej;-)

Dziewczyny jestem załamana... Mogę sobie pomarzyć o kolejnej procedurze w grudniu.
Nie mam wyniku AMH, na pobraniu byłam 3 grudnia. Dzwoniłam do laboratorium i powiedzieli mi że wynik dostanę do 14 dni roboczych więc do Wigilii... Dzisiaj mam 27 dc, cykle nieregularne więc nie wiem kiedy dostanę @ ale znając moje szczęście szybciej niż wynik...
:-:)-:)-(
Bez sensu jest to wszystko...

mmm mnie sie tez bardzo podoba ta bluza... a jaki rozmiar zamawialas? ile kosztuje wysylka? czy ta bluza sie jakos rozciaga czy sztywna jest? napisz mi cos o niej;-)

dla siebie kupiłam M dla młodej S Rozciąga się i jest cieplutka. ja kupiłam w galerii. w ogóle w terannovej są fajne rzeczy i niedrogie :) tupiłam też sobie sukienkę na święta ale to już w resserved :)

mmm... a to jest jakas siec sklepow terranowa? czy jak ? czy sklep sie tak nazywa?:tak: bo szukam u siebie w galeriach tego sklepu to mi wyskakuje kilka innych firm...

reklama
Do góry