reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A po deszczu słońce! Trzymaj się Kate, musi cię trzymać przy nadziei ta sama myśl co mnie, bunieczka, dorotke i kilka innych, że możemy zajść w ciążę! A to już coś.....

Kate tak mi przykro :-(

a ja jestem po wizycie :-( i niestety jedna wielka d...a :-(
Mam przerwaną stymulację , bo wyniki to totalna beznadzieja :-( estradiol 150 , ale to pół biedy . Niestety progesteron 2,1 :-(
Więc teraz nie pozostała nam już nawet nadzieja :-(
Mam czekać na @ i w 2, 3 dc zgłosić sie na wizytę , a nie wiadomo kiedy hrabianka raczy przyjść :-( Pójdę krótkim protokołem , bo lekarka stwierdziła,że pewnie długi to nie dla mnie . Jestem załamana bo straciliśmy jedno podejście rządowe zanim na dobre się zaczęło :-(
Lekarka powiedziała jeszcze ,że taki wzrost progesteronu w którymkolwiek dniu stymulacji, mimo ,że w kolejnym dniu może spaśc , skazuje podejście na porażkę . Wychodzi na to ,iż powinnam badac go codziennie :-(

Asia przykro mi :-(
Ty jesteś w rządówce?
Byłaś na gonapeptylu czy już menopur/gonapeptyl brałas?

Kate przykro mi :-( Miałam nadzieję, że jednak będzie ciąża :-( Trzymam kciuki za Ciebie. Wkońcu musi się udać!!!!

A to moja piosenka na dzień dzisiejszy!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=NQu0OjC_zRY

Wybaczcie to mój nastrój pokręcony!!!!!

Ostatnia edycja:
kate_p7 - bardzo mi przykro, trzymaj się Kochana mocno!!

Asia_77 - współczuję, wiem co przechodzisz, bo mój lekarz też mi mówił, że być może przerwiemy stymulację, ale w końcu nie przerwał. Efekt końcowy i ta był do 4 liter. Nie załamuj się, musimy czekać do kolejnej stymulacji i tyle. Nic nie poradzimy na to. Ja też czekam na @ i nie wiem kiedy się pojawi hrabianka ;-)

Dziewczyny, kiedyś się pod tą górkę wreszcie wdrapiemy, staniemy na szczycie i potem będzie już tylko z górki!! :tak:

Tolu to było moje pierwsze podejście w rządówce , a raczej próba podejścia :-( Brałam gonapeptyl, menopur i puregon ( 4 dni )

Zastanawiam sie czy straciliśmy całą procedurę , czy tylko jedna refundację leków. Nawet nie zapytałam lekarki, bo wstrzymałam oddech ,aby nie wybuchnąć płaczem. Dopiero w aucie dałam upust łzom....płakałam całe 55 km:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Przykro mi! Wierzę Ci. Okropne to wszystko.
Mam nadzieję, że Cie ta lekarka jakoś dobrze potraktuje. Tzn te przerwanie stymulacji. Zapytaj nie wiem czy to nie będzie potraktowane jako 1wsze podejście i 1 refundacja. Niestety... Oby nie....

Do góry