reklama

Kto po in vitro?

Asia_77 - ja jak pytałam swojego lekarza, czy ew. przerwanie stymulacji nie dyskwalifikuje nas z programu to powiedział, że absolutnie nie. Więc się nie martw. W tych dokumentach co trzeba było podpisywać są 3 stymulacje, ale chyba jeśli przez 2 stymulacje nie uda pobrać się jajek, to wtedy jest dyskwalifikacja. Ja to tak zrozumiałam, ale nie wiem jak to jest w realu. Czy lekarze jakoś to po prostu anulują czy jak. W każdym razie się nie przejmuj, nadal wszystko Ci się należy.

reklama
Aisa_77 ważne ze następnym razem będzie już dobrze, wiem ze to mało pocieszające:-(
Ale masz jeszcze dwa podejścia, to jest stosunkowo dużo:-) twój M ma całkiem ładne parametry, ty byłaś w ciąży. Byleby się udało pobrać jajca i wszystko będzie dobrze:-)

Dzisiejszy kalendarz:-)

Kciuki za was dziewczynki;-)

GRUDZIEŃ :

11: justys8782 - wizyta serduszkowa
11: Aisa79 - usg kontrolne
11: yplocka1 - podglądanie pęcherzyków

12: dorotav - przegląd podwozia
12: sykatynka - przegląd podwozia
12: inka26 - przygotowanie do criotransferu
15: Olusia - echo serduszek
15: yplocka1 - punkcja
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
16: dorotav - wizyta u genetyka
17: Olusia - podglądanie maluszków
17: Milkaa1989 - wizyta serduszkowa
19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

05: lookator - udana pogadanka
12: Aisa79 - usg połówkowe
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja

LUTY

Hess - udana stymulacja

bunieczek29 według niego powinna spadać, ale jak nie będzie to znaczy ze cos zostało i będzie produkować bhcg i wtedy leki żeby oczyścić do końca..na razie taki jest scenariusz:-(

Kate a kiedy robisz bete?:-(

Asia
przykro mi bardzo.. mam nadzieje ze jednak nie wszystko stracone i ze bedziesz podchodzic od nowa.. mysle ze jak lekarz przerwal to nie dyskwalifikuje ciebie, ale to trzeba sie upewnic... trzymam kciuki !:tak:

Dziewczyny a jaka wy lykaliscie witamine D? tzn jakiej firmy?

Kate, przykro mi bardzo :-(. Trzymaj się dzielnie i walcz dalej. Mam nadzieję, że organizm sam się wyczyści i szybko będziesz mogła podejsć do kolejnej próby.

Asia, kurczę, przykro mi z powodu stymulacji. Szkoda podejścia, ale masz jeszcze kolejne szanse i teraz lekarze będą wiedzieli co zrobić, jak poprowadzić stymulację i uda się na pewno :)

justys, powodzenia na wizycie, serduszko zobaczysz. Ja widziałam przy becie ponad 33tys.

Kate przykro mi kochana, trzymaj sie jakos ...

Asia moim zdaniem skoro nie doszlo do punkcji to nie bedzie traktowane jako pierwsze podejscie. Ewentualnie stracisz refundacje lekow ale pewnie troche Ci ich zostalo wiec wystarczy jak kolejnym razem lekarz przepisze Ci o te 4 dni wiecej. Oczywiscie zycze Ci, zebys nie musiala sie trzeci raz stymulowac. :)

Olusia ja caly czas biore D-vitum forte 2000 j z Oleofarmu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry