reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie Kochane

Gratuluje Wszystkim dobrych wieści :-)

Trzymam kciuki za jutro ....

mam dziś dzień do d...y :-( nawet nie przypuszczałam, że ta przerwana stymulacja tak mnie zdołuje...

wczoraj dostałam @...dziś krew mnie zalewa dosłownie i w przenośni:-(

Dzisiaj powinnam byc na wizycie i rozpoczynać krótki protokół....:-( ale zdecydowałam ,że rozpocznę w styczniu , a teraz mam watpliwości czy dobrze zrobiłam....

Wybaczcie ,że tak smęcę , ale jakoś ciężko mi się uśmiechać :-(

lookator widzisz ludzie są rózni ...Twoja małżonka woli milczeć , mi lepiej jak się wygadam . Choć może wynika to z tego ,że oprócz M nie mam nikogo ,kto wysłuchałaby mnie bez oceniania ....i bez haseł " bedzie dobrze" i " rozumiem".....bo Ci co tego nie przechodza to gó...o rozumieją....

Matko jaka ja dziś straszna jestem...wybaczcie ...

reklama
Hej dziewczyny, u mnie bez zmian hmmm w sumie zależy jak mam patrzeć :-). Tz dom -praca- dom ale od strony ciężarówki to chyba zaczynam mieć objawy ciąży tj, poranne mdłości, piersi bolą , no i bardzo drażliwy jestem Tz humorki ciążowe nie mówiąc o zachciankach. ;-)Do tej pory np. Nie lubiłam galarety a teraz od kilku dni chodzi za mną bezprzerwy. Jak słodycze do tej pory uwielbiam tak teraz są mi obojętne . Czy to moja podświadomość ??!!.

majko nie wiem czy to podswiadomosc bo ja nie mialam typowych objawow ciazowych, ani mdlosci ani zachcianek, za to plamienia i nie wiem co gorsze. Podobno poranne mdlosci to mit bo dziewczyny, ktore mialy mdlosci meczylo zarowno w poludnie jak i wieczorami. Nie zycze Ci tego bo niektore trzymalo do 6-7 miesiaca.

Witajcie dziewczyny

Jo.M. – tak, mam mutacje MTHFR/C677T, ale z tego co pamiętam to kumpela Olusi też robiła te mutacje, ale ma inną mutacje. I którejś z dziewczyn z forum BB wyszły dwie mutacje. Mam nadzieję, że z tymi badaniami to nie ściema i rzeczywiście jest tak, że 40% populacji ją ma. Swoje wyniki dostałam po 2 tygodniach, od męża po 3 tygodniach. Jak chcesz zrobić trójce metodą PCR w GC to materiał do badania pobierają tylko do 21.12.2014r.

Olusia – jak wizyta??

bunieczek – nie powiem Ci nic innego jak to, że mam tak samo. Czasem mam wrażenie, że jestem ostatnią kobieta na kuli ziemskiej, która jeszcze nie zaszła w ciąże.

Asia_77 – ja uważam, że dobrze, że przesunęłaś stymulację na styczeń. Twój organizm trochę odpocznie.

Aisa_77 życie nie zawsze układa się po naszej myśl, wszystko jest na odwrót i:rofl2: inaczej niż byśmy chcieli, ale jutro tez jest dzień:tak:Moje motto ostatnio: Nie ma tego złego co by nam nie wyszlo:-p
Ale jutro zaczniemy wszystko od nowa, dopóki jest nadzieja, to będziemy walczyć:tak: Czasem, trzeba na chwile się zatrzymać i pomyśleć, nabrać dystansu do tego wszystkiego co nas boli, bo inaczej upadamy coraz niżej. Więc nie udało się, ale może udać się tym drugim, czy trzecim razem...może się udać i to chyba podstawa ;-)

hej dziewczyny :)
Jestem po wizycie.Mój maluszek ma 11mm i pięknie bijące serce :) popłakałam się z tych emocji.Każdej z Was życzę aby się tego doczekała i wierze,że tak właśnie będzie.Wiem,że zawsze się tak pisze sama to kiedyś czytałam ale nie poddawajcie się.U mnie sytuacja była beznadziejna wszystkie zarodki padły i tylko ta kruszynka przetrwała.To wy kazałyście w nią wierzyć i miałyście racje! nie pisze już codziennie bo nie mam o czym ale czytam Was cały czas i kibicuje mocno!

Majko ja przy ciąży pozamacicznej miałam wszystkie ciazowe objawy. Tak jak napisała kasik, modlił mnieccały czas bez przerwy a najgorsze były zapachy, jak tylko poczułam jakies perfumy to już miałam pełną buzi :-) teraz mi tego brakuje......

Witam
Ja może jestem zmotywowana ale boję się jak jasna cholera. Że znowy przestaną się dzielić po 3 dobie:zawstydzona/y:a w sumie w 4. Ale wiem że biorę dwa maluszki w 2 lub 3 dobie. Choć boję sie bliźniaczej to chcę mieć większe szanse.

Miłego dnia dziewczyny

Dziewczyny jak się liczy wiek zarodka, czy dzień punkcji liczy się jako pierwszy czy jako dzień "zero"

jeszcze raz zapytam o ten estradiol, czy 2500j na 19 pęcherzyków 18-20 to nie za mało

reklama
Do góry