reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, życzę wam spokojnych, radosnych świat Bożego Narodzenia oraz szybkiego spełnienia tego największego marzenia !
dziecko-mikolaja-czapka-2.jpg

Załączniki

• dziecko-mikolaja-czapka-2.jpg
    dziecko-mikolaja-czapka-2.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Dziewczynki me kochane życzę Wam wszystkim- wszystkiego co najlepsze, zdrówka i oczywiście wkońcu tego jedynego i bardzo wyczekiwanego maleństwa. Mam nadzieję, że ten rok będzie dla nas łaskawszy od poprzedniego. A następne święta już będą w gronie rodzinnym ale powiększonym o kolejnego członka rodziny. Tyle że tym razem o naszego własnego. Całuje Was kochane i ściskam!!!!

Tola to masz wspanialy prezent na swieta :tak:po cichu gratuluje .... ja mialam w 11dpt bete 55 no ale ja mialam dwa maluchy:tak: trzymam kciuki, niech maluszki ladnie rosna...

Kiki kochana nie mysl tak, kazdy ma dobre i zle dni.... myslisz ze ja nie mialam tak... ale w koncu przyjdzie taki dzien ze tobie sie uda i bedziecie razem na swieta ! trzymam kciuki !!:tak:

Dziewczyny, życzę wam spokojnych, radosnych świat Bożego Narodzenia duzo radosci, milosci, spokoju, spelnienia tych malutkich i duzych marzen oraz tego jedynego wyjatkowego i najwiekszego marzenia !!:tak:

Myślałam, że zobacze znów te nędzne 0.1 a tu zonk :tak:
Sama nie wiem czy mam się cieszyć czy bać. Jakoś nie mogę tego ogarnąć. Mam nadzieję, że dzidziol da rade. Boże jakbym chciała żeby wszystko się udało! Zresztą która z nas by nie chciała!!

Ostatnia edycja:
Tola - najpiękniejszy prezent na gwiazdkę! Trzymam kciuki za przyrost, jeśli miałaś podawany 3-dniowy zarodek to jak dla mnie beta jest ok :)

Kochane, przede wszystkim życzę wam tego, czego wszystkie pragniemy, żeby to były ostatnie święta w takim gronie - żeby za rok maleństwa były już w waszych brzuszkach, a najlepiej jeśli już poza nimi - w Waszych ramionach!
A oprócz tego życzę wam szczęścia i zadowolenia z życia, spełnienia w pracy i ogromu miłości!!!!

sykatynka,inka, olusia- pewnie dziewczyny macie racje, tylko ja zauwazalam same porażki i nieszczescia. dobrze ze choc tola uratowała sytuacje. Chce wierzyc ze sie uda ,ale chyba nie potrafie, ja ogolnie jestem pesymistka ale moze zycie mnie zaskoczy

tola- ja mialam podobną bete w 10 dpt (17) i jest ona ok tylko musi prawidłowo przyrosnąc. a nie masz jakiegos innego szpitala wokół siebie??

Dziewczynki ja tez rowniez dołaczam sie do życzen .Ide na nocke wiec pisze to juz
Zycze duzo miłości wsparcia i zrozumienia. Aby dzieciątko dało nam nadzieje i radosc .
Oraz spełnienie naszych najwazniejszych marzeń.

Sykatynka miałam podane 2 zarodki 3-dniowe. Mam nadzieję, że wszystko potoczy się dobrze. Boże dla mnie to jak sen. Boję się cieszyć...

kikifish87 ja też raczej pesymistką jestem jeśli chodzi o moją osobę. Choć ja podchodzę zadaniowo i to mnie czasem ratuje bo bym zwariowała. Ja przed 2 procedurą Dr M pytam czy jest szansa że się w moim przypadku uda. Wybrnął nieco dyplomatycznie Powiedział, że musi się udać innej opcji nie ma. Powiedział, to co chciałam usłyszeć :-) Jakoś mi to cień nadziei dało. Naszczęście pracowałam i w domu też przygotowania do świąt to na dumanie czasu nie miałam. Będzie co ma być....
Kikifish87 a Ty crio miałaś czy świeżynki bo ja świeżynki dostałam. Zobaczymy...

Mieszkam w mieścinie gdzie jest szpital i 3 laboratoria- w tym jedno właśnie w szpitalu. Niestety przez święta zostaje mi właśnie szpital lub czekanie. Jak zrobie w innym laboratorium to może bvyć nieco inny przyrost i wtedy bede w czarnej d... Nic mi nie pozostaje tylko robić u siebie w robocie i prosić by nikt się nie dowiedział. Choć powinno być tak, że nie powinnam o to nawet prosić. Laborantki wiedziały, że się staram bo mi już pare razy robiły bety. No nic... Wiem liczy się przyrost i moc mojego Dziecięcia!!

Ostatnia edycja:
Moje kochane z okazji Świąt życzę by były one pełne spokoju, miłości i wiary. Ale w szczególności życzę Wam aby spełniło się to JEDNO NAJWAŻNIEJSZE marzenie i żeby kolejne święta spędzane były już w komplecie, z pięknym i zdrowym Maluszkiem.

Załączniki

• 1419416467765.jpg
    1419416467765.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Tola, musisz wierzyć i mieć nadzieję,rozumiem twój strach, ale beta rokuje dobrze! A więc dla ciebie życzenia specjalne: oby betka po świętach poszybowala wysoooooko!

Do góry