reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny,
chciałabym Wam życzyć rodzinnych, ciepłych Świąt Bożego Narodzenia, aby od teraz spotykały Was same dobre chwile oraz żeby spełniły się wszystkie Wasze marzenia :)

Dziewczyny a szlyszalyscie o tym ze matka zabila swoje 8 mioro dzieci?? to sie normalnie w glowie nie miesci !! jak tak mozna!! to pary staraja sie tyle lat i pod gorke albo traca malenstwa a ta bez skrupolow zabija !! to jakas masakra.... normalnie cisnienie na sama mysl podnosi sie do gory !!:angry::wściekła/y::crazy:

Inka, juhasek- tak strasznie mi przykro:-( mam tak mega doła. Jak widze co dziewczyny przechodza. Ja w tym momencie stracilam wiare. Jak moge myslec ze mnie sie uda:-(az nie chce mi sie wbijac kolejnych dawek lekow do brzucha... dziewczyny trzymajcie sie tule was mocno z calego serca:-(

Obcielo mi znów kawałek... Dalej pisałam, że w samych tylko ostatnich tygodniach miałyśmy wysyp nowych brzuszków.... Więc uda się tobie, uda się mi i wszystkim nam się uda!

Dziewczynki Jezus nie wiem co mam o tym myśleć.
Miałam transferowane 3 dniowe maluchy. Wczoraj 10 dpt robiłam hcg i wynik 16,16.
Nie zaniska ta beta?
Robiłam to w Diagnostyce. Teraz przez świeta nie mam jak powtórzyc chyba umre z tej niepewności...
Zostaje mi jeszcze szpital, ale tam pracuje i mnie znaja i nie chce zeby gadali!!!!!!!
Matko moja!!!!! Od 2 dni mało domowników nie pozabijałam z tych nerwów!!!!

reklama
kikifish87 nie możesz tak myśleć jednym udaje się wcześniej drugim później ale wierzę że każdej z nas się w końcu uda tylko trzeba znaleźć siłę do walki.

Tola32 według mnie beta nie jest za niska trzymam kciuki za przyrost :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry