reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a szlyszalyscie o tym ze matka zabila swoje 8 mioro dzieci?? to sie normalnie w glowie nie miesci !! jak tak mozna!! to pary staraja sie tyle lat i pod gorke albo traca malenstwa a ta bez skrupolow zabija !! to jakas masakra.... normalnie cisnienie na sama mysl podnosi sie do gory !!:angry::wściekła/y::crazy:

Inka, juhasek- tak strasznie mi przykro:-( mam tak mega doła. Jak widze co dziewczyny przechodza. Ja w tym momencie stracilam wiare. Jak moge myslec ze mnie sie uda:-(az nie chce mi sie wbijac kolejnych dawek lekow do brzucha... dziewczyny trzymajcie sie tule was mocno z calego serca:-(

Obcielo mi znów kawałek... Dalej pisałam, że w samych tylko ostatnich tygodniach miałyśmy wysyp nowych brzuszków.... Więc uda się tobie, uda się mi i wszystkim nam się uda!

Dziewczynki Jezus nie wiem co mam o tym myśleć.
Miałam transferowane 3 dniowe maluchy. Wczoraj 10 dpt robiłam hcg i wynik 16,16.
Nie zaniska ta beta?
Robiłam to w Diagnostyce. Teraz przez świeta nie mam jak powtórzyc chyba umre z tej niepewności...
Zostaje mi jeszcze szpital, ale tam pracuje i mnie znaja i nie chce zeby gadali!!!!!!!
Matko moja!!!!! Od 2 dni mało domowników nie pozabijałam z tych nerwów!!!!

reklama
kikifish87 nie możesz tak myśleć jednym udaje się wcześniej drugim później ale wierzę że każdej z nas się w końcu uda tylko trzeba znaleźć siłę do walki.

Tola32 według mnie beta nie jest za niska trzymam kciuki za przyrost :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry