reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kikifish to 3mam dalej kciukasy za komóreczki:-)

Aisa79 pozdrów ode mnie mojego chłopaka:-p

Liskka udanej wizyty :-)

GRUDZIEŃ:

29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego

31: kikifish87- podglądanie pęcherzyków

STYCZEŃ

02: kikifish87 - punkcja
05: lookator - udana pogadanka
05: Olusia - podglądanie maluszków
05: kikifish87 - udany transfer
07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
12: Aisa79 - usg połówkowe
12: Olusia - echo serduszek
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja
Asia_77 - udana stymulacja

Witajcie dziewczęta i mężczyzno po świętach :-)
Wracam nawet w dobrym stanie :tak:chociaż nie powiem, że łzy były ale jakoś szybko mój kochany mąż je przegonił ;-)za co mu ogromnie dziękuje :tak:teściowa tylko powiedziała, że wierzy iż to będzie nasz rok i że teraz na pewno się uda :-)więc musi tak być :-D

Tola32, Inka26, Ying-Ying bardzo ale to bardzo wam współczuje :-(trzymajcie się kochane jesteśmy całym sercem z wami.

Agulla- ja biore kw.foliowy,prewenit intensiw, inofolic.
kochane czy te wszystkie tabletki jak kwas, prewenit, femibion Natal. i inofolic nie dublują się? wszystkie mają podobny skład? można je brać wszystkie? w którymś też jest witamina b6, b12 itp? to też nie przeszkadza?

kiki, trzymam kciuki za jajeczka, niech zdrowo rosną. Podobnie do Ciebie myślałam by jakiś zarodek trzymać do blastki, no ale, że u mnie są jakieś słabe to pomysł upadł. Wiem, że się boisz, dobrze rozumiem, strach siedzi z tyłu głowy i kracze, ale trzeba znaleźć w sobie iskrę wiary i wierzyć, inaczej nie ma sensu podchodzić.

agulla84, ja biorę, wiatminę D 2000mg, witaminę E 400mg, kwas foliowy 5mg, koenzym Q10 300mg, multiwitaminę 1x1, inofem 2x1, jak skończę multi i inofem to zacznę brać femibion i prewenit intensiv, do tego zestawu biorę jeszcze acard 75mg.

kate, co u Ciebie ?

Migotka, ?

A u mnie dalej susza, łajzy dalej nie ma a jest 42/53dc :wściekła/y:

Dorotka, witaj w klubie, u mnie też lajzy nadal nie ma... Według tamtej babki z IP miała przyjść w ciągu 4-5 tygodni po poronieniu, niby ma jeszcze parę dni... Ale jak się nie pojawi do końca roku to mam się do niej zgłosić na następny dyżur :(

Dziewczyny ja się nie znam ale ja brałam przed procedura i teraz biorę femibion i lekarz powiedział ze w nich jest wszystko i nie trzeba brać nic dodatkowo. Może lepiej zapytać lekarza żeby nie przedobrzyc???

sykatynka, ja to nie wiem jak mam liczyć, bo czy to krwawienia 11 dni po zabiegu zaliczać do @ ? jak tak to dziś jest 42dc, a jeśli nie to w wigilię minął 7 tydzień od zabiegu a tej łachudry dalej nie ma i wszystkie plany znowu się walą. Już mi przez głowę przeleciała myśl by wziąć luteinę na wywołanie tylko nie wiem w jakiej dawce, więc przyjdzie mi czekać do 12 stycznia jak mój gin wróci z urlopu. Dobry pomysł z tą Twoją panią, jak najbardziej idź do niej jak łachudra się nie zjawi.

Mam pytanie do dziewczyn, które poroniły, czy Wam też po jakimś czasie zaczęły wypadać włosy ? u mnie od kilku dni jest jakaś masakra, włosy lecą garściami, że już nie wspomnę, że są wszędzie.

Witajcie Kochane

Wreszcie mam neta ....szału nie ma z predkościa ale jest :-)

Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić :-(

Życzeń składać nie będę bo już lekko za późno :zawstydzona/y:

Mam nadzieje ,że święta upłynęły Wam spokojnie na rozmowach i przytulaniu :-)

reklama
dorotka nie mam pojęcia jak to jest z włosami po poronieniu, wydaje mi się że jest to możliwe bo jak 42dc i nadal nic to rozchwianie hormonalne masz..:-( albo czekasz na mnie :-p, ja mam wystartować 13 stycznia ale zobaczymy...
A co u mnie, chyba popadam w depreche, nic mnie nie cieszy, nawet mam takie myśli że nie wiem po co to robię, bo i tak się nie uda..Jak robię rachunek zysków i strat, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że nic to wszystko nie dało. W końcu nie każdemu się udaję. Ten rok będzie dla mnie okropny.

Do góry