reklama
bubu 520
Zaangażowana w BB
Kiki gatuluje, a jednak to kropek dawał znać, niech beta ładnie przyrasta, spokojnie teraz tylko się nie przemęczaj
A ja bym cały czas spała, jajniki jeszcze ciągną - niech ten czas szybko zleci
Pozdrawiam was wszystkie ;-)
A ja bym cały czas spała, jajniki jeszcze ciągną - niech ten czas szybko zleci
Pozdrawiam was wszystkie ;-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kiki kochana jeszcze raz gratuluje.... i trzymam dalej kciuki !!

Właśnie się dowiedziałąm ,że moja dawna przyjaciółka jest w trakcie pierwszej stymulacji :-) Narazie wszystko ok , ale jedno mnie zdziwiło ...zamiast cetrotide lekarz przepisał jej gonapeptyl
Pomyłka czy tez go się w takim celu stosuje????
Idzie krótkim protokołem . Dziś ma 5 ds a od jutra ma brać gonapeptyl

Idzie krótkim protokołem . Dziś ma 5 ds a od jutra ma brać gonapeptyl

kikifish87
Fanka BB :)
jolka- ja na twoim miejscu juz bym szła. widzisz ja poszlam 9 dpt 3 dniowego kropka a ty mialas blastke
objawow zero. od 3 dpt bol brzucha jak na @ i tak caly czas. wiec dlatego tak dziewczynom smęciłam
kate- najpierw mialam 16 z czego 6 od razu bylo zdegenerowanych. zaplodnili 10 ale tylko 5 podjelo podzial.i tak zostalo do 3 doby 5 zarodkow gdzie 2 wzielam a 3 zamrozilam
sykatynka- tak mam nadzieje ze sie spotkamy , i wielka nadzieje ze serio bedzie brzuszek
objawow zero. od 3 dpt bol brzucha jak na @ i tak caly czas. wiec dlatego tak dziewczynom smęciłam
kate- najpierw mialam 16 z czego 6 od razu bylo zdegenerowanych. zaplodnili 10 ale tylko 5 podjelo podzial.i tak zostalo do 3 doby 5 zarodkow gdzie 2 wzielam a 3 zamrozilam
sykatynka- tak mam nadzieje ze sie spotkamy , i wielka nadzieje ze serio bedzie brzuszek
reklama
Asia_77 są dwa rodzaje krótkiego protokołu i chyba można tez z gonapeptylem:-) a brała antyki?
calineczkaa jak tam rozkład jazdy? jakie mikstury będą mieszane?
Luize jak tam czlowieki?
jolka1979 tylko beta prawdę Ci powie. Nie doszukuj się objawów, bo możesz mieć wszystkie a beta będzie 0,1. Czasem nie ma się żadnych objawów a pobija rośnie jak szalona:-)
calineczkaa jak tam rozkład jazdy? jakie mikstury będą mieszane?

Luize jak tam czlowieki?

jolka1979 tylko beta prawdę Ci powie. Nie doszukuj się objawów, bo możesz mieć wszystkie a beta będzie 0,1. Czasem nie ma się żadnych objawów a pobija rośnie jak szalona:-)
Podziel się: