reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kiki - a ja powiem to głośno - a nie mówiłyśmy?!!! Super, bardzo się cieszę!!!!
Na pewno za parę dni będzie ładny przyrost i jak się już spotkamy w tym rybniku przy następnej mojej podróży to będziesz już miała brzucholek :D

Kiki gatuluje, a jednak to kropek dawał znać, niech beta ładnie przyrasta, spokojnie teraz tylko się nie przemęczaj
A ja bym cały czas spała, jajniki jeszcze ciągną - niech ten czas szybko zleci
Pozdrawiam was wszystkie ;-)

Właśnie się dowiedziałąm ,że moja dawna przyjaciółka jest w trakcie pierwszej stymulacji :-) Narazie wszystko ok , ale jedno mnie zdziwiło ...zamiast cetrotide lekarz przepisał jej gonapeptyl :szok: Pomyłka czy tez go się w takim celu stosuje????
Idzie krótkim protokołem . Dziś ma 5 ds a od jutra ma brać gonapeptyl :baffled:

jolka- ja na twoim miejscu juz bym szła. widzisz ja poszlam 9 dpt 3 dniowego kropka a ty mialas blastke
objawow zero. od 3 dpt bol brzucha jak na @ i tak caly czas. wiec dlatego tak dziewczynom smęciłam

kate- najpierw mialam 16 z czego 6 od razu bylo zdegenerowanych. zaplodnili 10 ale tylko 5 podjelo podzial.i tak zostalo do 3 doby 5 zarodkow gdzie 2 wzielam a 3 zamrozilam

sykatynka- tak mam nadzieje ze sie spotkamy , i wielka nadzieje ze serio bedzie brzuszek

reklama
Asia_77 są dwa rodzaje krótkiego protokołu i chyba można tez z gonapeptylem:-) a brała antyki?
calineczkaa jak tam rozkład jazdy? jakie mikstury będą mieszane? :cool2:
Luize jak tam czlowieki?:happy2:

jolka1979 tylko beta prawdę Ci powie. Nie doszukuj się objawów, bo możesz mieć wszystkie a beta będzie 0,1. Czasem nie ma się żadnych objawów a pobija rośnie jak szalona:-)

Do góry