reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
zuzu- jak pisze w pasku- tez gyncetrum

basia- ja bylam z programu 2+1. spoko oferta, od razu mozecie ja załatwic. tylko zapłacic i podpisac umowy. jedyne jaki byl minuc to jak podchodzilo sie do crio transferow to osobno musialam placic (1000 zl + zawsze brałam embioGlue 350 zl).

w cenie masz badania w trakcie stymulacji, wizyty, transwery. osobno za crio i mrozenie placisz

Zuzu8 ja jestem po jednej prywatnej procedurze, w listopadzie mialam pierwsza w rzadowce niestety stymulacja przerwana przez wysoki progesteron. Teraz czekam na @ i zaczy am ktotki protokol

Zuzu weź relanium jak masz przeciwdziała skurczom i uspokoi. Za pierwszym razem bardzo krwawilam...od 5 dpt normalnie jakbym okres miała...a beta wysoka wiec spokojnie tylko lez! !!! Jak masz duphaston to tez zazyj. Skontaktuj się z lekarzem jak masz taką możliwość. Ja nie mam żadnych objawów...dziś trochę posprzatalam delikatnie i brzuch się odezwał znowu jak na okres. Idę w piątek. Co ma być to będzie. Już na nic teraz nie mam wpływu....

Zuzu ja mam kuzyna Michala i jest super...;-)

Luiza ty nie wpadlam na to!! dzieki :tak: mozliwe ze tak zrobie... tylko ktore pierwsze a ktore drugie? oto jest pytanie:tak:

Asia imie mojego m tez mi sie podoba.. chociaz moze na 2 dam po moim... sama juz nie wiem... mam metlik w glowie z imionami!;-)

Kiki po cichu gratuluję i 3mam kciuki za przyrost

Luize super, kolejna parka na forum. Imiona śliczne. zaglądasz na ciężarówki po in vitro? Jeśli nie to zapraszam

reklama
kiki no tak, slepota ze mnie ;-) a u jakiego lekarza? ja jestem u dr M.

asia nowy rok musi byc dobry, trzymam kciuki niech @ juz przychodzi i dzialaj :-)

jolka pieknie to napisalas na nic nie mamy wplywu, mozemy tylko czekac, ale to czekanie jest masakrycze
dawniej myslalam ze jak zobacze dwie kreski na tescie ciazowym to juz bedzie sukces i wielkie uff, niestety to jest tylko poczatek i kazdy dzien to jest stres i walka
dzieki za rady, z tym lezeniem to zawsze mam problem :-(

Ostatnia edycja:
Do góry