reklama
kikifish87
Fanka BB :)
zuzu- jak pisze w pasku- tez gyncetrum
basia- ja bylam z programu 2+1. spoko oferta, od razu mozecie ja załatwic. tylko zapłacic i podpisac umowy. jedyne jaki byl minuc to jak podchodzilo sie do crio transferow to osobno musialam placic (1000 zl + zawsze brałam embioGlue 350 zl).
w cenie masz badania w trakcie stymulacji, wizyty, transwery. osobno za crio i mrozenie placisz
basia- ja bylam z programu 2+1. spoko oferta, od razu mozecie ja załatwic. tylko zapłacic i podpisac umowy. jedyne jaki byl minuc to jak podchodzilo sie do crio transferow to osobno musialam placic (1000 zl + zawsze brałam embioGlue 350 zl).
w cenie masz badania w trakcie stymulacji, wizyty, transwery. osobno za crio i mrozenie placisz
Zuzu weź relanium jak masz przeciwdziała skurczom i uspokoi. Za pierwszym razem bardzo krwawilam...od 5 dpt normalnie jakbym okres miała...a beta wysoka wiec spokojnie tylko lez! !!! Jak masz duphaston to tez zazyj. Skontaktuj się z lekarzem jak masz taką możliwość. Ja nie mam żadnych objawów...dziś trochę posprzatalam delikatnie i brzuch się odezwał znowu jak na okres. Idę w piątek. Co ma być to będzie. Już na nic teraz nie mam wpływu....
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Zuzu ja mam kuzyna Michala i jest super...;-)
Luiza ty nie wpadlam na to!! dzieki
mozliwe ze tak zrobie... tylko ktore pierwsze a ktore drugie? oto jest pytanie
Asia imie mojego m tez mi sie podoba.. chociaz moze na 2 dam po moim... sama juz nie wiem... mam metlik w glowie z imionami!;-)
Luiza ty nie wpadlam na to!! dzieki

Asia imie mojego m tez mi sie podoba.. chociaz moze na 2 dam po moim... sama juz nie wiem... mam metlik w glowie z imionami!;-)
reklama
kiki no tak, slepota ze mnie ;-) a u jakiego lekarza? ja jestem u dr M.
asia nowy rok musi byc dobry, trzymam kciuki niech @ juz przychodzi i dzialaj :-)
jolka pieknie to napisalas na nic nie mamy wplywu, mozemy tylko czekac, ale to czekanie jest masakrycze
dawniej myslalam ze jak zobacze dwie kreski na tescie ciazowym to juz bedzie sukces i wielkie uff, niestety to jest tylko poczatek i kazdy dzien to jest stres i walka
dzieki za rady, z tym lezeniem to zawsze mam problem :-(
asia nowy rok musi byc dobry, trzymam kciuki niech @ juz przychodzi i dzialaj :-)
jolka pieknie to napisalas na nic nie mamy wplywu, mozemy tylko czekac, ale to czekanie jest masakrycze
dawniej myslalam ze jak zobacze dwie kreski na tescie ciazowym to juz bedzie sukces i wielkie uff, niestety to jest tylko poczatek i kazdy dzien to jest stres i walka
dzieki za rady, z tym lezeniem to zawsze mam problem :-(
Ostatnia edycja:
Podziel się: