reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

lookator a kto to Ż?
u nas zapladniali po 6 komorek - przy icsi zapladnialy sie po 4 i chociaz dobrze sie dzielily to w 3 dobie umieraly
przy imsi zaplodnily sie tez 4 ale lepsze i tez 2 podali a 2 sie przestaly dzielic.
jutro T bada chromatyne, posiew i badanie, ja mam gina za tydzien i w marcu bym chciala ost rzadowe zrobic

reklama
:-p

jestem tutaj jedynym facetem. Lisem w kurniku :-)
Ale dziewczyny chyba jak na razie mnie trawią :-)

W programie 2+1 zapładniają tyle komórek ile się da.
Zarodki pozostałe po transferze są mrożone - za mrożenie się dopłaca.

A jeśli chodzi o leki do stymulacji - są w tej chwili refundowane do 40 roku życia, niezależnie czy jesteś w programie rządowym, czy prywatnie.

Ostatnia edycja:
jolka- rozumie, przeszlam to samo. beta rosla, poczym 7 tydz, brak serca, oczyszczanie, po czym szpital i łyzeczkowanie...
dlatego strach i szczescie przebija sie w mojej glowie

zuzu- tez dr M:-D
lookator- tak wiem ze nie mam na to wpływu. ale psychicznie 2 raz chyba tego nie strawie. dlatego mocno wierze ze tym razem wszystko potoczy sie dobrze.:tak:

M wrocil z pracy i powiedzialam mu o wyniku. to kupil sobie wino a mi sok, hehe toast był. i wstępne łzy.ale zaraz pierwsza jego mysl to piatek i powtorka bety

reklama
Do góry