reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kiki i ja się przyłączam do gratulacji;-)
Fajnie, że się Justyś odezwała, ciekawe co słychać u Ewelajny i Milki?Dziewczyny, dajcie jakiegoś znaka:-)
Ja jestem po wizycie u dr. Kunickiego, nawet pozytywnie nastawiona, obiecał mi coś, pewne odstępstwa od programu, jak się da. Czekam z niecierpliowścią na wynik tej stymulacji! Jeszcze badanka i wizyta u anestezjologa. Oby do początku lutego:-)

reklama
Terminy do tych lekarzy to jakaś paranoja!Same poranne, lub wczesnopopołudniowe. Musiałam już sobie zaklepać 2 terminy u Kunickiego, choć nie wiem, kiedy będzie podglądanko:-)Rozchodzą się one, jak świeże bułeczki:-)I jeszcze anestezjolog, nie wiem po co, też przyjmuje między 10 a 14:no:Co ja powiem przełożonym?Masakra.

Ostatnia edycja:
calineczkaa u mnie tez współpracownicy już krzywo się patrzą a to dopiero dwa transfery:-(
A ty nie masz wizyty na 30.01?

zuzu8
3mam kciuki za bete, daj znać jak bardzo podskoczyła:-)

Jolka Jeśli miałaś blastkę a dzisiaj jest twój 8dpt to beta już też powinna wyjść.
Raczej szaraczkom już wychodzi, mi wyszła w 6dpt:-) a nie miałam blastki jeszcze w 5 dobie. A poza tematem jaki u was problem jest?

Asia_77 No to startujemy:-) kurcze a ja nadal nic. jak @ nie było to nadal nie ma..:-(

bubu wpisałam Cię na bete tylko kalendarze mi się mylą:-p poprawię się:-p

Luize gratuluje parki, a mówią że po in vitro się rodzi więcej chłopców.
Jak patrzę to chyba po równo w miarę jest:happy:

Dzisiaj 3mamy kciuki za Zuzu8, i drugą wysoką bete:-)

STYCZEŃ

15: zuzu8 - druga wysoka beta!

16: kate_p7 - wizyta kwalifikacyjna
16: Jolka1979 - wysoka beta!
16: kikifish - druga wysoka beta!
17: GizaS - punkcja
23: ying -ying - przygotowanie do criotransferu
24: coleta - wizyta przed stymulacyjna
26: Olusia - podglądanie maluszków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
Solostar - udany criotransfer

LUTY

02: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek

MARZEC

Yplocka1 - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Kate, 30.01 mam 1DS, ale już na podglądanie trza się zapisywać, bo miejsc nie ma:-)A do tej Szpetnar to za chiny nie pójdę:-)
To jutro masz wizytę kwalifikacyjną?U kogo?

Kate u nas czynnik męski ale taki mega nietypowy. Mój mąż ma plemniki żywe, ruchliwe tylko zbite w taki glut i nie mogą się rozdzielić żeby dotrzeć do macicy . Fachowo to się nazywa MAR i ma tak aż 97%

Noooo może nie rewelacja bo mam nadwagę sporą z rzuciłam juz 30 kg ale kolejne stymulacje robią jojo. I wyszedł mi zawyżony Wynik insuliny 19 co jest normą u zwykłego człowieka ale u staraczki idealnie by było mieć kolo 10.

Jolka na rozrzedzenie nasienia wpływa mucosolwan flegamina itp. a twoj M nie próbował pić syropków? Poza tym chyba do IUI da się odpowiednio spreparować nasienie, to czemu ivf?
U nas tez jest czynnik męski:-) tylko u nas jest za mało nawet do IUI.
A insulinę robiłaś na czczo, się pytam bo chce zrobić, ale jak gadałam z znajomą pielęgniarką to ponoć nie ma sensu jak jestem szczupła, nawet jeśli coś jest nie tak to warto ograniczyć słodycze i tyle, więc sama nie wiem i zbieram dane:-)

reklama
calineczkaa to ja myślałam, że już żadnego podglądania nie będzie, tylko 1DS po antykach..A po co podglądanie j jakie podglądanie? Bo teraz antyki były, potem @ no i co teraz się dzieję? Boja myślałam że ty już bierzesz menopur i masz podgladanko pecholi:-) Pisz mi tu szybko, bo się pogubiłam...
A co do mojej wizyty tak to wizyta kwalifikacyjna jutro do MZ u dr K:-) co prawda miałam się zgłosić miedzy 1-5dc ale nadal nie mam @ :-( chyba znowu mi się jakas torbiel zrobiła...Z rugiej strony teraz doktorro mówił że po poronieniu @ przyjdzie póżniej niż zwykle ale dzisiaj już 35dc!! :wściekła/y:Jestem taka zła, od 2 lat nie zabezpieczamy się z moim M i nigdy nie miałam takich problemów jak cykle 35, no może jak w wakacje wylatywaliśmy:-p ale to zmiana klimatu. A torbiele to nawet nie wiedziałam ze cos takiego istnieje! :wściekła/y:

Do góry