reklama
Katemożesz mnie dopisać do kalendarza
w końcu! No więc torbiele się wchłaniają bo jeszcze jest po nich ślad... Ale gin nie widział przeciwskazań i po pobraniu FSH, LH i Progesteronu klepną stymulację. Pół godziny temu zrobiłam sobie pierwszy zastrzyk
a w aptece zostawiłam 6,40 zamiast 1377 zł więc jestem w szoku. Następna wizyta w piątek...
Ale piątek to 23.01 i jestes w kalendarzu?

dariaa16
Fanka BB :)
Ale piątek to 23.01 i jestes w kalendarzu?![]()
ja tez poprosze o dopisane
missdior23
Witam wszystkich...dziewczyny jestem załamana na Maxa! Mój M trafil wczoraj do szpitala ,ma zapalenie opon mozgwo-rdzeniowych. Oczywiście nienmoga znaleźć czy to wirusowe czy bakteryjne wiec faszeruja go takimi antybiotykami ze głowa mała.boje się ze może to wpłynąć na jakość nasienia. Na dodatek odebralam z kliniki wyniki wirusologiczne i się okazało ze mam bakterie chlamydia Iga i IgG...bardzo mocno podwyższone. Tragedia jakaś... Czy może wiecie cos o tym jak to może wpłynąć na dalsze moje starania ?
calineczkaa
Kate, niestety dzisiaj znowu mnie dopadł taki stan okresowy, idę do gina na 17 sprawdzić, czy tam w środku wszystko gra:-)Może mam jakąś torbiel albo co
Już chcę być po tej całej stymulacji, po punkcji i po transferze najlepiej:-)
Już chcę być po tej całej stymulacji, po punkcji i po transferze najlepiej:-)lilka-1986
Ja mialam chlamydie leczy sie ja normalnie tabletkami . Ja mialam bardzo dawno wiem tylko ze trwalo levzenie 3 dni moje i meza. Chlamydia powoduje problemy z zajsciem w ciaze. A najgorsze jest to ze mozna sie nia zarazic wszedzie.
missdior antybiotyki wpływają na jakość nasienia, niestety...Co do chlamydii, to utrudnia implantacje i w ogóle powoduje szereg chorób. Może jak się wyleczycie, to nie bedzie potrzebne ivf. A M tez jest nosicielem chlamydii, czy tylko ty? bo wpływa ona na jakość nasienia? Za późno prze leczona powoduje bezpłodność. A jakim etapie stymulacji jesteś?
calineczkaa
Poza tym robiłam badanie a krew utajoną wiadomo gdzie:-) i czekam w wielkie stresie na wyniki.
reklama
Podziel się:
ale juz poprawiłam, więc możesz zrobić wcześniej