reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

calineczkaa a ty jak tam? antyki przestały doskwierać?

GizaS co to dla Ciebie 18 dni dałabyś radę:-p ale juz poprawiłam, więc możesz zrobić wcześniej:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kate :) możesz mnie dopisać do kalendarza :) w końcu! No więc torbiele się wchłaniają bo jeszcze jest po nich ślad... Ale gin nie widział przeciwskazań i po pobraniu FSH, LH i Progesteronu klepną stymulację. Pół godziny temu zrobiłam sobie pierwszy zastrzyk :) a w aptece zostawiłam 6,40 zamiast 1377 zł więc jestem w szoku. Następna wizyta w piątek...

Ale piątek to 23.01 i jestes w kalendarzu?:baffled:

Witam wszystkich...dziewczyny jestem załamana na Maxa! Mój M trafil wczoraj do szpitala ,ma zapalenie opon mozgwo-rdzeniowych. Oczywiście nienmoga znaleźć czy to wirusowe czy bakteryjne wiec faszeruja go takimi antybiotykami ze głowa mała.boje się ze może to wpłynąć na jakość nasienia. Na dodatek odebralam z kliniki wyniki wirusologiczne i się okazało ze mam bakterie chlamydia Iga i IgG...bardzo mocno podwyższone. Tragedia jakaś... Czy może wiecie cos o tym jak to może wpłynąć na dalsze moje starania ?

Kate, niestety dzisiaj znowu mnie dopadł taki stan okresowy, idę do gina na 17 sprawdzić, czy tam w środku wszystko gra:-)Może mam jakąś torbiel albo co:rofl2:Już chcę być po tej całej stymulacji, po punkcji i po transferze najlepiej:-)

Ja mialam chlamydie leczy sie ja normalnie tabletkami . Ja mialam bardzo dawno wiem tylko ze trwalo levzenie 3 dni moje i meza. Chlamydia powoduje problemy z zajsciem w ciaze. A najgorsze jest to ze mozna sie nia zarazic wszedzie.

missdior antybiotyki wpływają na jakość nasienia, niestety...Co do chlamydii, to utrudnia implantacje i w ogóle powoduje szereg chorób. Może jak się wyleczycie, to nie bedzie potrzebne ivf. A M tez jest nosicielem chlamydii, czy tylko ty? bo wpływa ona na jakość nasienia? Za późno prze leczona powoduje bezpłodność. A jakim etapie stymulacji jesteś?

reklama
Do góry