reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Wszystkim

Kikifish - Trzymam kciuki za wizytę. I wiesz masz się zameldować sms- kiem;-)

GizaS - W mojej poprzedniej klinice po transferze zalecali robienie zastrzyków w udo , przednio - boczna część. Jakoś wolałam w brzuch ale robiłam i w uda także możesz spokojnie kilka dnia dać brzucholowi odpocząć. Nie ukrywam że na udach też się siniaki robią.

Lookator - Nie musisz mi dziękować , ja Ci tylko namiar dałam na immunologa a reszta już w Waszych rękach była. Leczcie teraz te wirusy i inne dziadostwa i do boju. Widzę że badanie prostaty Cię nie ominęło ale przynajmniej Cię powiedzmy przygotowałam do tego bo mój M zrobił wielkie oczy jak usłyszał że będzie badany ha ha ha. No cóż nie może być tak że tylko my kobitki musimy pokazywać to i tamto;-). Tych antybiotyków współczuję bo samopoczucie po nich może być marne , przynajmniej u nas tak było. Nie pamiętam nazwy ale na pewno macie antybiotyk który przed snem się bierze i jak mogę Wam doradzić to łykajcie go jak już się będzie Wam oko przymykało bo jak zacznie działanie przed uśnięciem to noc nie będzie ciekawa:szok:..

Ja juz po wizycie stymulacja rozpisana, długo się zastanawiał jakie dawki hormonów dać, bo poprzednio hiperka no i 24 oocyty a nie 23:eek: no dobra. Zrobił usg na jednym jajniku 23 pęcherzyki na drugim 15, będzie z czego rosnąć, tez się ciesze, nawet nie wiedziałam że tyle tego ustrojstwa mam. Pytałam się o DHEA ponoć mi on tego nie poleca, bo to przy niskim AMH.
Estradiol mam jeszcze niższy niż poprzednio bo <5 a ostatnio był 10, mimo że dawka gonapeptylu ta sama:eek:. Moze organizm się poddał:-D

lolitka jest 225 a potem 7 dni po 150....??? będzie hiperka jak nic...

Ostatnia edycja:
O matko, Kate ale jesteś płodna:-D
Dżizas normalnie połowę kliniki mogłabyś obdarować jajcami:-)
Jakie masz AMH przypomnij?
Ja mam 6,3 i musiałam brać.

calineczkaa ja mam po stymulacji 6,5 ale ja nie wierze w to badanie, zobacz odczynniki się zmieniły jak podskoczyło. To wcale nie jest dobrze, wysoki estradiol bedzie, a oocyty im dłużej w nim są tym gorszej jakości.
Ja byłam u Kunickiego, ponoć ta stymulacja jest lekka do średniej zobaczymy:-D
Dla mnie chyba nie ma lekkiej stymulacji. U mnie nie ma podstaw do DHEA, zarodki w 3 dobie 8B, biorę witaminki bo doktorek pozwolił, i niech Bozia czy ktokolwiek pomoże żeby się udało. Mój M teraz top chodząca apteka czego on nie brał, ale wyniki się poprawiły troszkę, więc będziemy ćpać dalej:tak:

Hess zmieniam nastawienie NIE BĘDZIE HIPERKI a jak przepiszą dostinex to oddam Ci mój, bo ja nie chce tego ustrojstwa:-D
Będziemy nawalone oocytami, jak autobus w godzinach szczytu w centrum...:-D

Kurcze, mnie właśnie Kunicki dal DHEA. Chyba, że oni przedkładają wysokie AMH nad poprawę jajek. U mnie nie było zarodków. Tzn były do drugiej doby. A zapłodniły się 4 jajeczka z 6.

Hahahaa, kate Ty to wiesz jak rozwalić. A czemu Dostinex nie chcesz?

reklama
Do góry