reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Sykatynka, brzuszek widać, mam taki jakby wzdęty, nie tylko podbrzusze, jak to niektórym widać taki szpic, tylko cały badzioch:-)

reklama
Dziewczyny bardzo proszę Was o radę :-)

w poniedziałek mam długo wyczekiwany transfer :) Możecie mi poradzić co zrobić, aby zwiększyć szansę? :) Dieta? Suplementacja? Rozmowy z macicą ( wstyd przyznać, ale mówię do niej - nie ważne sposoby - ważny efekt końcowy:-D ).

Z góry dziękuję Wam za pomoc :)

Daria, a właśnie miałam cię spytać, przed dzisiejszą wizytą masz może zrobić badania jakieś z krwi? estradiol czy progesteron?

sykatynka wlasnie nic niedostalam zadnych skierowan na dodatkowe badania krwi... jesli chodzi o transfer to z tego co wiem neuberg tez przeprowadza bo ja za 1 razem bylam zapisana do niego a potem cos tam sie przesunelo i w koncu robił mi Pałaszewski....fakt dr. neuberg jest malo delikatny w badaniu ale co do stosowania lekow to wlasnie sie nieboi kombinacji i wyslucha i jak jest za to przepisze...:)

Uda się, daj znać jak transfer poszedł...
agulla84, a jak Twoja wizyta?

MARZEC

27: szkrabek - beta
28 lub 31: Olusia - się rozpakowuje!
30: szkrabek - beta
30: OlaSz - udany transfer
31: Uda się - pierwsze testowanie

Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

02: kate_p7 - wizyta serduszkowa
02: dariaa16 - udany transfer
03: sykatynka - wizyta kontrolna
07: Madziulka Rz - wizyta kontrolna
07: kikifish87 - wizyta kontrolna
09: sykatynka - udany transfer

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

MAJ

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer

Ostatnia edycja:
Szkrabku wrzucisz mnie do kalendarza?
3 kwietnia wizyta kontrolna i 9 kwietnia transfer (chyba) :)
O której jutro robisz betkę i o której masz wyniki?

No to ja juz jestem z jednym kropkiem w brzuchu....podobno "wyjątkowej urody":-) jakos jestem dobrej myśli...boje sie takiego nastawienia bo potem bardziej boli....ale tym razem mam silna wiarę w sobie. Pierwsza weryfikacja 31 marca. Teraz obzeram sie suszonymi morelami :-)
4 zarodki dalej w labo, jeden na bank stracimy bo stanął w miejscu...ciekawe co z reszta, jutro sądny dzien bo u nas z reguły do 3 doby było ok, dopiero od 4 doby zaczynały sie zle rozwijać i miały wady.

kiki - nie panikuj, przyjaciółka miała ryzyko 1:12!!! Synuś zdrowy jak rydz!!! Ja, kiedy byłam w zeszłym roku w ciazy to zrobiłam harmony test (odpowiednik nifty), daje on 99% pewności (konsultowałam z kilkoma zaprzyjaźnionymi gin)...jedyny minus to kosmiczny koszt bo 2600zl. Test nawet określa płeć dziecka (w krwi matki jest juz dna dziecka i oni wlasnie oddzielają to dna i badają). Test mozna robic miedzy 10 a 15 tyg. Ja wiem, ze kiedy znów zajdę w ciaze to go zrobię.

sykatynka - neuberg robi transfery na bank. Ja miałam miec w sobotę i wlasnie N miał robic, ale, ze uparłam sie na kropka 3 dniowego to transfer był dzisiaj i wypadło na Palaszewskiego.

reklama
Dzieki kasik!!! Jesli tylko beta bedzie pozytywna to czas oczekiwania moze mi sie dłużyć w nieskończoność ;-) :-)

Do góry