Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny ja dalej w trojpaku.. zle sie czuje...duszno mi itp..:-( jutro mam miec usg i ktg i decyzja kiedy cc.. ale mam sie nastawic na sobote. Chociaz nie wykluczone ze jutro!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szkrabku wrzucisz mnie do kalendarza?
3 kwietnia wizyta kontrolna i 9 kwietnia transfer (chyba)
O której jutro robisz betkę i o której masz wyniki?
Mam piłkę przed sobą i nie przesadzam! Jakieś 20-30 cm w pasie więcej!!!! Miałam dość płaski brzuch, a teraz jakby coś tam mega urosło! Jest tkliwy, boli przy ucisku, siadaniu, zmianie pozycji... nie mogę już tego znieść. Wstydzę się pokazywać ludziom! Nie mówiąc już o dyskomforcie jaki odczuwam. :-(
ciąża napędza hiperke stąd może być pogorszenie stanu fizycznego. Z drugiej strony ja długo żle się czułam i miałam tylko 6 dojrzałych oocytów, przed transfere przeszlo. Pamiętam jak wyglądałam po 23 oocytach brzuch jak balon, spodnie o rozmiar większe, problemy z siusianiem itp. Pamiętam że jeszcze po negatywnej becie bylam napuchnięta jak balon....im więcej komórek tym gorzej się to znosi. Ale w razie co dzwon do swojego lekarza i umawiaj się na wizytę, bo może coś się dzieje.
ale super - dziewczynka! :-) różowe ubranka, świecące buciki, plecenie warkoczy i lalki Barbie 
"oj mamo, tej dziury/ plamy przecież nie widać" aaaaaaaaaaaaaaaa!!!