reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bety- juz lekarz uświadomił zd jeden bo mam czas do 40 stki i dzis pani z laboratorium tez mowila ze jeden.
Dopiero po 37 roku zycia podają po dwa niestety

reklama
Emenems super wynik! po transferze zostajecie w hotelu czy wracacie do domu?

Bety 14.05 mam wizyte.. jesli dzisiaj dostane @ to będzie to mój 22dc, a mam się zgłosić między 18-25, więc nawet gdyby @ się przesunęla do jutra/pojutrza to mam zapas;) Wolę wczesniej się umówić bo pozniej się denerwuje, ze nie ma wolnych terminow..

Emenems mi zaraz po transferze przyniesli basen zebym mogla zrobic. A 2 godziny po transferze nie mozna bylo wstawac. Jak juz nie bedziesz mogla wytrzymac to upusc troche do uczucia ulgi ja tak robilam i przetrwalam mile to nie jest ale dasz rade !

emenems ja po transferze lezałam 10 minut i moglam juz wstać i iśc siku, chociaz trzymalam do domu:D a co do opijania się przed transferem to wystarczy ze pół pecherza jest napełnione. Dziewczyny ktore czekały ze mna na transfer, poopijały się na tyle, że nie mogły wytrzymać i przed podaniem zarodka wracały się do toalety bo nie utrzymyłaby :D heheh:D ja też sikam co 5 minut ale dałam rade;) ty też dasz!

Niebajka-wracamy do domu.... Na hotel nas w tym miesiacu coz, juz nie stac :) wypłata dopiero po nadtepnym weekendzie jakos dotrwamy hehehe
Nie przewidywałam kupowania ekstra opakowania menopuru... :)a myślicie ze to zły pomysł ? Ja se bede lezec w samoxhodzie...

Lilka - matko 2h.... Postaram sie wytrzymać jak mowisz, czego to sie nie robi....jak juz punkcję przeżyłam transfer sie wydaje spacerkiem :)

To bede miała duzo czasu na pisanie na forum hahah

Emila - świetny wynik! Transfer trwa max 15 minut :) Lekarz musi przygotować sprzęt w Tobie i wprowadza taką długą strzykawką Twojego kropka. Z tym pęcherzem też nie przesadzaj - ważne, żeby był pełny, ale nie musi być w takim stopniu, żebyś niechcący popuściła :) płyn w pęcherzu służy jako marker na USG, żeby wiedzieć gdzie jest macica :)
Ja zaraz po transferze opróżniłam pęcherz, wzięłam zwolnienie i pojechałam do domu (250 km), bez żadnego czekania, odpoczywania.
Trzymam za Ciebie kciuki!! Przerwij złą passę kwietnia;-)

PS: miałam wizytę z ginekologiem, który będzie mi prowadzić ciążę, na razie bez USG (za tydzień będziemy podglądać maluszka), wyjaśnił, odpowiadał na milion moich i męża pytań, zrobił badanie ginekologiczne, żeby sprawdzić jak po krwawieniu z niedzieli i dał skierowanie na badania krwi :)

emenems- suuper gratuluje:-) to jutro wybija godzina zero i oficjalnie od jutra jestes w ciazy:tak:oby na cale 9 m-cy

hess- widze ze masz takie same podejscie jak ja co do wyjazdow. tez nienawidze zorganizowanych wycieczek, jak posłuszne baranki w kolejce za przewodnikiem... dzieki naszym wycieczkom udalo mi sie jeszcze zwiedzic Krym ukrainski jeszcze a nie rosyjski:-D ogolnie lubie zwiedzac mniej znane tereny, ukraina rumunia czarnogóra... az sie rozmarzyłam. w tym roku wakacje na podkarpackim u mamusi:tak:

pozniej tez podesle zdj moijej kolekcji magnesikow. widze ze troche ludzi ich zbiera:-)

reklama
Do góry