reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No ja nie miałam - bo za pozno sie dowiedziałam ze mozna z narkoza i zrezygnowałam.
To było w invikcie w Gdańsku.

A tutaj nie robia tylko od razu in vitro :D

reklama
Witam :tak:
Sykatynka to jutro Twój dzień:tak:ananasek kupiony:-p Możesz mnie dopisać na 25 maja na spotkanie z maluszkiem -usg i na 6 czerwca na prenatalne połówkowe

to się będzie działo, mam przeczucie ze maj będzie dobrym miesiącem i posypie się dużo pozytywnych bet:-p

11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11:Enenems druga beta+wizyta
11:AnneMarie - kontrola kurnikowa
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
13: Hess - wizyta kontrolna

dziewczynki powodzenia przed po i w trakcie:-) mało pisze ostatnio ale wszystko czytam..:tak:

Tak, tylko hcg jak Kate mowila to nie to samo co bete hcg chociaz na celu na to samo:) beta hcg to składowa hcg wiec staram sie byc dokładna wiec u mnie to hcg i wizyta i rodzinnego a nie ginekologa wiec gadka szmatka i zeolnienie z drugiej pracy i to bedzie tyle:)
Wynik tradycyjnie w srode

reklama
Dziekuje po wizycie - bardzo pozytywnie nawet próbował cos na usg zobaczyc ale na zwykłym nie widac było jeszcze.

Dał zwolnienie z drugiej pracy to tylko 4 dni pracuje w tygodniu teraz, odpoczywać i nie dźwigać.
Powoedizal ze hcg musi powyżej 200 byc.
Takze byle do srody :)

Do góry