reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie normalnie, pomalutku, tylko taką normalną grubą strzykawką i pewnie coś za bardzo cisnęłam. Powiem, powiem. Nawet nic nie powiedzieli mi w aptece, że w środku nie ma strzykawki, igły.. dopiero jak chciałam robić to zauważyłam.. eh ;/

Dzięki kochana :) a Ty tego dnia co ja punkcja usg ? :) jak Ci fajnieeee :)

reklama
Moniusia_, tak to właśnie jest trzeba samemu wszystko sprawdzać i pytać :(

Tak, tak... jutro usg :))) pewnie i tak bedzie za wcześnie i nic nie zobaczę :p

Agulla, kciuki!!!

Dziewczyny, czy ja dobrze rozumiem, ze przy pregnylu nie ma strzykawki i igły, tylko jest to w ampulce? nie mialam nigdy do czynienia z tym lekiem, więc dopytuję. Lekarz albo farmaceuta powinien zwrócic na to uwagę!

17: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
17: anika11 - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
17: sliczna - pick up

Anika pregnyl właśnie jest tylko w ampułkach. Ovitrelle jest chyba w apmułko-strzykawkach. Farmaceuta powinien powiedzieć. Jak teraz kupowałam gonapeptyl to nawet o wacikach do przemywania przypomniała.

Agulla - gratuluję! Trzymam kciuki, żeby to był TEN kropek:-)

Hess, anika - kciuki jak z Poznania do Szikago i z powrotem! Dajcie znać jak poszły wizyty :)

śliczna - udanego jajobrania :)

Ah, ale miałam szalony weekend. Najważniejsze to to, że.. kupiłam wózek! Jest IDEALNY!
teutonia.jpg

Załączniki

• teutonia.jpg
    teutonia.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 85
anika11 - Pregnyl, Choragon nie mają strzykwek i igieł w komplecie. Trzeba dokupić w aptece. Ja jak kupuję Choragon to mnie Pani mgr zawsze pyta o to czy chcę strzykawkę i igłę.

moniusia - gula Ci zejdzie, ja też miałam gulę po zastrxyku ostatnio, co to tak ciekło i ciekło, ale zniknęła, krew przestała lecieć i tylko mam piękne limo :D

reklama
Lubię ten ruch na forum po cichym weekendzie :tak:;-)

lkasia - cudowna historia. Dajesz nadzieję kobieto!
agulla84 - superowo! Ja już też nie mogę się doczekać..
anika11 - ano lipa z tym Pregnylem. Jak go miałam wziąć, to na szczęście zajrzałam z ciekawości wcześniej do środka...i zdążyłam popędzić do apteki po strzykawkę i igłę. Nie wygodne to to strasznie :eek:
moniusia - zaczynałam u doktora J..ale ostatnio tam taaaaaki ruch, że ciężko z wizytami i trafiłam do doktor Karoliny ;-) i pomimo różnych opinii na jej temat...ja tam jestem zadowolona :) Konkretna babka, charakterna, nie owija w bawełnę. Pierwsze podejście prowadził głównie doktor J. Drugie spróbuję u doktor Karolajny :) a Ty ???

Do góry