reklama
Fusun
Fanka BB :)
Kate, cukrzyca zapewne przejdzie po ciąży. Ale słyszałam (chociaż nie wiem ile w tym prawdy), że cukrzyca w ciąży wychodzi u kobiet, które w przyszłości (za 10 - 15 lat) będą miały "prawdziwą" cukrzycę. Jesteś obciążona rodzinnie cukrzycą?
sykatynka mam bo robili z palca. Na czczo 95 po 75g po 1h 195 a po 2h 165:-(
Emi węglowodany są najszybszym żródłem energii, po tereningach 3-4x w tygodniu miałam takie napady i to było normalne, bo trenowałam wyczynowo. A teraz pomyślałam, ze nie tyje aż tak dużo dziecko nie ma z czego rosnąć wiec łapie jakąkolwiek energie. ehh jak się za mało tyje to jest hipotrofia, jak się je za dużo to cukrzyca i w efekcie tez hipotrofia....
Weglowodany tak ale nie słodycze ...pozatym dziecko białka potrzebuje do budowy nie weglowodanow
melissa, super
to obie mamy dwa kropeczki
))
kate, o kurde no to nieźle z ta cukrzyca, oby po ciąży minęło..
Ana no i właśnie tak myślałam, że ta beta wyszłaby 7-8 dpt to po co oni chcą robić już jutro? Coś ma prawo wyjść 3 dni po transferze? ;/
kate, o kurde no to nieźle z ta cukrzyca, oby po ciąży minęło..
Ana no i właśnie tak myślałam, że ta beta wyszłaby 7-8 dpt to po co oni chcą robić już jutro? Coś ma prawo wyjść 3 dni po transferze? ;/
fusun no właśnie u mnie w rodzinie nie ma cukrzycy, sa inne problemy ale nie cukrzyca. Lepiej robiłam sobie wcześniej krzywą i wszystko było dobrze. Głupie to ale u mojego M wszyscy mają cukrzyce:-(
Jest szansa, ze będę miała skoro mam teraz. Dostałam skierowanie do szpitala na dalsze badania.
Jest szansa, ze będę miała skoro mam teraz. Dostałam skierowanie do szpitala na dalsze badania.
reklama
Podziel się: