reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kate lecze sie w antrum u horaka do tej pory byl moim wymarzonym lekarzem nie zwracalam uwagi na jego woadki o ktorych wczesniej mi mowil mąż bylam wpatrzona w doktora jak w obrazek byl moim guru wręcz ale nie otym kate nie wiem czy cie dobrze zrozumialem wszystkie zarodki byly mrożone w 6 dobie na karcie informacyjnej mam napisane blastocysta b i tylko tyle to byl moj drugi transfer pierwszy byl ze swiezynek drugi z mrozakow

reklama
Opisałam ci ostatnie nasze pejscie. To bylo nasze 2 tam. Jak już jesteś tam zakwalifikowana to wystarczy że będziesz miała jakieś pytanie i zadzwonisz do rejestracji i powiesz o tym to lekarz do Ciebie oddzwoni i będziesz bo mogła zapytać o co tylko chcesz.

fruitof ale nie ma tam nic napisane o rozwoju od 1 do 5 doby literki, cyferki? Może to nie epikryza tylko fotka zarodka? A może wrzucisz fotke jak nie ma cyferek? może rozpoznam po gębie co to za delikwent:-p a ta druga morula to jakie oznaczenie miała? tez 16bl?

W bocianie mrozà tylko blastocysty nie dają zludnych nadzieji jeśli do 6 doby się nie przeistoczyly to nie ma siły że zaskoczą po zsmrozeniu. My nigdy nie mieliśmy nic do zamrożenie chociaż w 3 dobie zawsze były 8A a potem była dupa. Tylko te 2 twardziele, które mam w sobie się przeistoczyly.

Dziewczyny,
czy w Bielsku -Bialej jest lotnisko??? nie moge sie doszukac.A siedze i mysle co dalej.....i jestem juz miedzy Barcelona ,Polska i Austria i mysle czy bede potrafila kiedys zdecydowac sie na dawczynie komorek jesli dalej bedzie dupa blada:-( nie chce przez kolejne 100 lat podchodzic do invitro.

sorry,ze marudze ,ale jakos tak mnie dzisiaj wzielo:-(

Czytelny??

Załączniki

• 1446747266349.jpg
    1446747266349.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry