• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też taka drogę musiałam pokonać bo mieszkam pod Poznaniem. Też mnie ten dojazd przekazał ale po podejściu w Poznaniu stwierdziłam, że jeśli się gdzieś uda to tylko tam. Wiedziałam jacy są dobrzy i się nie zawiodłam. Fachowcy na najwyższym poziomie. Gdybyś się zdecydowała to mogę ci dac namiary na tani nocleg 2 minuty od kliniki.

kachna84 taak Białystok - klinika ostatniej szansy...

fruitofhope a gdzie ty się leczysz? wiesz może ginekolog miał jakiś pomysł na to wszystko inny... No i jeszcze jedna rzecz, dziwne ze z tymimorulami nie poczekali jeszcze czy w ogóle się rozwiną. Bo często mrozone morule staja w miejscu niedochodzac do blastki, wtedy nie musiałby kombinować z dniem transferu...No i w ogóle dziwne to wszystko, a jaką blastke miałaś? bo morule to słabo... Ogólnie nawet jakby doszły do blastki to się je mrozi w 6 dobie, bo wtedy widać ze jest sens. No i podaje jakby osiagneły stadium blastocysty normalnie czyli po 5 dniach. Co może zwiekszac szanse na lepsza synchronizacje. Nastepna rzecz, który był to twój transfer? bo może u Ciebie z okienkiem implantacyjnym jest cos nie tajk i lekarz zaryzykował...

anika relaksik był:-) jakos mi lepiej po kąpieli nawetmordka się usmiechneła:-p A ty jak tam? kiedy ochwalisz się pozytywna betą? bo ty jakos niedługo do crio startujesz?:-)

reklama
Pojechałam na wizytę a ze ja brałam leki antykoncepcyjne przez 10 miesięcy żeby nie mieć miesiączki dr Mrugacz kazał je odstawić poczekać na @ i od 3 dnia @ zacząć się stymulowac przez 6 dni. Na 7 dzień musiałam być w bocianie. Byłam tam 14 dni w tym 3 dni jeszcze po transferze żeby dzieciaki zaczęły się wgryzsc jeszcze tam. No i dla swojego świętego spokoju, Ze zrobiłam wszystko co mogłam ponieważ wiedzialam, że jest to nasza ostatnia próba. Wracałam autobusem i pociągiem. Niestety musialam wujezdzeac o 1 w nocy żeby być tam na 10:00 rano

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry