reklama

onadlaniego30
Fanka BB :)
Dokładnie tak.Agatek, ja przy 5dniowych blastkach robilam juz w 8dpt i była na plusie
Ona, czyli lekarka od razu chcę serduszko zobaczyć. Taka sama zasadę wyznaje moja
Ewunka
Miałaś podane 2 zarodki. ? Beta przy ciąży bliźniaczej jest bardzo wysoka Twoja wygląda mo na pojedyncza ale jeszcze nic pewnego ze 2 zarodek nie walczyKochane!
Jeszcze jedno pytanie. Jak to jest w ciąży bliźniaczej? Jak rośnie beta? Nigdzie nie mogę niczego takiego znaleźć
iga2421
Twarda byłam ale pewnie gdyby mi bardzo ryczał to by było ciężko.
 ale pewnie gdyby mi bardzo ryczał to by było ciężko.
Ale pamiętam jak żaba miała jakiś miesiąc i mi beczał i nie dało się go uspokoić (a smoka w tamtych czasach nie chciał) to nosiłam go na rekach on wył i ja razem z nim. M. wraca z pracy a my oboje zalani łzami. Wziął żabę na ręce a ten gówniarz przestał płakać. To dopiero są piękne akcje.

ale pewnie gdyby mi bardzo ryczał to by było ciężko.
 ale pewnie gdyby mi bardzo ryczał to by było ciężko.Ale pamiętam jak żaba miała jakiś miesiąc i mi beczał i nie dało się go uspokoić (a smoka w tamtych czasach nie chciał) to nosiłam go na rekach on wył i ja razem z nim. M. wraca z pracy a my oboje zalani łzami. Wziął żabę na ręce a ten gówniarz przestał płakać. To dopiero są piękne akcje.
HejOna, beta piekna! Nich Dalej wszystko idzie ku dobremu
Madzionga, jak dziś u Ciebie?
Marta, kiedy Ty masz wizytę?
Agatek, a iludniowy zarodek miałaś podany?
reklama

Mdzionga mnie też boli podbrzuszeOna, beta piekna! Nich Dalej wszystko idzie ku dobremu
Madzionga, jak dziś u Ciebie?
Marta, kiedy Ty masz wizytę?
Agatek, a iludniowy zarodek miałaś podany?
Usg mam w czwartek...

Podziel się: