onadlaniego30
Fanka BB :)
Dziewczyny ktoras z was pisala kiedys o takim filmie THE SECRET. kto jest rezyserem bo szukam w necie ale nie wiem ktory to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ktoras z was pisala kiedys o takim filmie THE SECRET. kto jest rezyserem bo szukam w necie ale nie wiem ktory to.
Ale szybko!!! Wow :-) :-) :-) zazdroszcze oczywiscie pozytywnie, najgorsze te czekanie eh...Agatek mi test sikany wyszedł w 6dpt a betę mi zrobili w 8dpt. Ja miałam podaną 6-dniową blastocystę i czułam bardzo wyraźnie zagnieżdżanie na drugi dzien po transferze.
Jak najbardziej wszystko jest w porządkuDzisiejsza beta 245, w sobote była 131. Wszystko ok?
dziekiprzed transferem myślałam, że po pozytywne becie będę spokojna...a tymczasem beta urosła, pierwsze usg niby tez o.k, przede mna drugie a Ja ciągle niespokojna....czy to kiedykolwiek minie?
Ja w 12dpt miałam betę ponad 200 i lekarz powiedział, ze ciąża bliźniacza...na pierwszym usg okazało się, że jest tylko jeden zarodek...Nie ma zasady na to...Lekarze mówią, że czasem jeden zarodek "wchłania" ten drugi, słabszy.
Biorę, tak jak zalecilasIga, dzielna mama
Madzionga, książka, tv, Internet... 4tydzień leżę i dostaje powoli na głowę, ale warto. Damy radębierzesz magnez, nospe?
Odpoczywac przez pare dni,olac meza,dom,zakupyDziewczyny co robilyscie po transferze?? Ja wrocilam do domu, wlazlam do lozka pod koldre i leze. Chyba srednio co??
Dziewczyny co robilyscie po transferze?? Ja wrocilam do domu, wlazlam do lozka pod koldre i leze. Chyba srednio co??
Poprzednio przy pierwszym razie odpoczywałem przez 2 tyg bo naprawdę sie fatalnie czułam. I nic z tego nie wyszło. :/Dziewczyny co robilyscie po transferze?? Ja wrocilam do domu, wlazlam do lozka pod koldre i leze. Chyba srednio co??