reklama
onadlaniego30
Fanka BB :)
Dokładnie tak.Agatek, ja przy 5dniowych blastkach robilam juz w 8dpt i była na plusie
Ona, czyli lekarka od razu chcę serduszko zobaczyć. Taka sama zasadę wyznaje moja![]()
Ewunka
Miałaś podane 2 zarodki. ? Beta przy ciąży bliźniaczej jest bardzo wysoka Twoja wygląda mo na pojedyncza ale jeszcze nic pewnego ze 2 zarodek nie walczyKochane!
Jeszcze jedno pytanie. Jak to jest w ciąży bliźniaczej? Jak rośnie beta? Nigdzie nie mogę niczego takiego znaleźć![]()
iga2421
Twarda byłam
ale pewnie gdyby mi bardzo ryczał to by było ciężko.
Ale pamiętam jak żaba miała jakiś miesiąc i mi beczał i nie dało się go uspokoić (a smoka w tamtych czasach nie chciał) to nosiłam go na rekach on wył i ja razem z nim. M. wraca z pracy a my oboje zalani łzami. Wziął żabę na ręce a ten gówniarz przestał płakać. To dopiero są piękne akcje.

Ale pamiętam jak żaba miała jakiś miesiąc i mi beczał i nie dało się go uspokoić (a smoka w tamtych czasach nie chciał) to nosiłam go na rekach on wył i ja razem z nim. M. wraca z pracy a my oboje zalani łzami. Wziął żabę na ręce a ten gówniarz przestał płakać. To dopiero są piękne akcje.
HejOna, beta piekna! Nich Dalej wszystko idzie ku dobremu
Madzionga, jak dziś u Ciebie?
Marta, kiedy Ty masz wizytę?
Agatek, a iludniowy zarodek miałaś podany?
reklama
Mdzionga mnie też boli podbrzuszeOna, beta piekna! Nich Dalej wszystko idzie ku dobremu
Madzionga, jak dziś u Ciebie?
Marta, kiedy Ty masz wizytę?
Agatek, a iludniowy zarodek miałaś podany?
Usg mam w czwartek...
Podziel się: