Czesia a skąd wiedziałaś, że ciężko kapuję o późnych porach??![]()
Kobieca intuicja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czesia a skąd wiedziałaś, że ciężko kapuję o późnych porach??![]()
No faktycznie pisałaś, ale jakoś nie załapałam, bo nie wiedziałam, że jest jeszcze ktoś z taką sytuacją![]()
teraz widze ,ze powinnam .Chcialam Ci to jakos tak,przez kwiatki powiedziec ,ale nie wyszlo
Nie chcialm Czesi wsypacteraz widze ,ze powinnam .Chcialam Ci to jakos tak,przez kwiatki powiedziec ,ale nie wyszlo
![]()
Anna z tego co ja kojarzę to nie ma takiej opcji. I w zasadzie głównie chodzi o ochronę dawcy. Musiałabym jeszcze w papierach pogrzebać.Czesia mnie to wali,mowiac brzydko,bo w Czechach jest wszystko anonimowe i nawet nie bede widziala matki.Wiem ,ze w PL sa jakies katalogi itp. wiem tez ze Ci idioci z PISu chca to jakos prawnie uregulowac ,zeby dzieciom kiedys namieszac w glowie i zniszczyc zycie.Wszystko ma oczywiscie na celu,zeby jak najmniej par decydowalo sie na adopcje.Szukam jakiejs ustawy i g... moge znalezc.
My od początku głośno mówimy o naszych problemach.... Dziecko, czy dzieci bedą wiedziały jaka metoda zostały poczętenie chce sytuacji przypadkowej ze od kogos sie dowiedzą, ze zostały poczęte w laboratorium. Myśle, ze jeśli powie sie jak sie bardzo sie na nie czekało, ile wyrzeczeń itd... To zrozumie ze jest z wielkiej miłości... I nie oszukujmy sie za wielkie pieniądze
a wszystkich wokół trzeba mieć w nosie!
dziecko to czysta karta, która musi wiedziec jaka ma wartość...
Na pytanie lekarki, czy z racji swojego młodego wieku nie mam ochoty oddać swoich jajek. Spojrzałam na meza i oboje kiwnęliście głowa. Jak dwa robotyz uśmiechem na twarzy podpisaliśmy dokumenty. On jako małżonek musiał podpisać informacje, ze wie o moim dawstwie
. I śmieje sie ze gdzieś na świecie moze bedzie chodzić pół mojego dziecka i zawsze będę przed nim z ilością dzieci
....
Dzięki CzesiaNo i słusznie, jakoś nie szczególnie się z tym afiszujęno ale cóż bystrośc ewelin zrobiła swoje
![]()
Moja bystrośc czasami zawodziNie chcialm Czesi wsypacteraz widze ,ze powinnam .Chcialam Ci to jakos tak,przez kwiatki powiedziec ,ale nie wyszlo
![]()
Dzwonilam wczoraj do Provity w Katowicach i pytalam o in vitro i czy mozna zamrozic komorki jajowe, pani troche sie motala, nie wiedziala co powiedziec i mowi ze to jakas odrebna procedura jest czy cos.Strawbelka, tylko 6 zapladniaja. Resztę komórek możesz zamrozic