reklama
Olusja1987
Fanka BB :)
Jutro mam pierwszą wizytę pęcherzykową, będzie to 32dc, do tej pory robiłam 3 razy betę:
11dpt 81
12dpt 103
14dpt 211,
czy wg. Was jutro rano powinnam jeszcze zrobić jedno badanie? Wizytę mam na 15.30, więc powinnam zdążyć z wynikiem.
11dpt 81
12dpt 103
14dpt 211,
czy wg. Was jutro rano powinnam jeszcze zrobić jedno badanie? Wizytę mam na 15.30, więc powinnam zdążyć z wynikiem.
MartiniM
Ciezka sprawa ja zawsze myslalam ze da sie bez tego zyc , ale jednak czlowiek swoje potrzeby ma....Ja też mu to powtarzam, ale on jakoś myśli, że żartuję![]()
Mam nadzieje ze na srodowym usg dr powie ze wszystko ok, bo nie wybaczylabym sobie pewnie...
ewelin86
Kochana na pewno będzie dobrzeCiezka sprawa ja zawsze myslalam ze da sie bez tego zyc , ale jednak czlowiek swoje potrzeby ma....
Mam nadzieje ze na srodowym usg dr powie ze wszystko ok, bo nie wybaczylabym sobie pewnie...
MartiniM
No niestety jak mozna to czlowiek jakos tak srednio hehe ale jak nie... to wtedy apetyt wiekszy. Ja juz 25 dni bez meza , 2 razy sama soie poradzilam , ale do wizyty u dr to narazie juz koniec bo kto wie o powie..Niestety jeszcze tak. I zejdzie mi trochę . Myślę, że może fartem na 21 w domu będę
Ooo przytulanki mi też brakuje. A dopiero chwile nic![]()
Ewunka
Bez różnicy czy radzisz sobie sama czy z mężem .Chodzi o skorcze macicy które występują w obu przypadkach.No niestety jak mozna to czlowiek jakos tak srednio hehe ale jak nie... to wtedy apetyt wiekszy. Ja juz 25 dni bez meza , 2 razy sama soie poradzilam , ale do wizyty u dr to narazie juz koniec bo kto wie o powie..
Nie musi się nic stać ale może bez różnicy czy sama czy z mężem
agatek28
Hej hej dzieczyny, nareszcie jest mi niedobrze :-) nie wymiotuje, ale czuje ciaganie :-) :-) od razu jestem spokojniejsza :-)
Olusja a ktory masz tydz ciazy? Ja mysle zebys juz nie powtarzala bety, przeciez ladnie rosnie.
MartiniM takie pytanie mam, a co to za roznica czy zrobisz sama sobie dobrze czy z mezem?? I tak doprowadzasz do orgazmu. Hmmm??
Olusja a ktory masz tydz ciazy? Ja mysle zebys juz nie powtarzala bety, przeciez ladnie rosnie.
MartiniM takie pytanie mam, a co to za roznica czy zrobisz sama sobie dobrze czy z mezem?? I tak doprowadzasz do orgazmu. Hmmm??
reklama
MartiniM
Tak naprawde roznicy nie ma jesli chodzi o roznice ,ale jakos mialam poczucie ze nic tam w srodku nie ingeruje i poprostu jest delikatniej, ale wiem ze ogolem jest to jeden.... pewnieHej hej dzieczyny, nareszcie jest mi niedobrze :-) nie wymiotuje, ale czuje ciaganie :-) :-) od razu jestem spokojniejsza :-)

Mnie tez jest nie zadobrze , tzn tez wymiotow nie mam,ale odczuwam jakby mi cos siedzialo na flaku
Podziel się: