reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Natalia, gratuluję wyniku punkcji:) jak tylko będziesz coś wiedzieć, dawaj znac! jak Twój prg? bedzie transfer świeżaka?

Po40, piękny przyrost! teraz czas się umawiać na wizytę u ginekologa prowadzacego:) przy becie powyzej 1000 widać pęcherzyk:)

Ewa651, już dawno do nas nie zaglądała, ale mam nadzieję, ze odezwie się po połówkowych!

reklama
Inka, jest jeszcze fajny artykul Malinowskiego w Pdfie, na necie. Nie potrafie tu wkleic linka.
Wpisz w google Malinowski poronienia nawykowe artykul i wyskoczy Ci.
Moze na cos wpadniesz, czego nie mialas robionego;)

S
Inka, jest jeszcze fajny artykul Malinowskiego w Pdfie, na necie. Nie potrafie tu wkleic linka.
Moze na cos wpadniesz, czego nie mialas robionego;)[/QUOTE
Moze na cos wpadniesz, czego nie mialas robionego;)

Pytanie tylko ,czy brak implantacji jest poronieniem nawykowym???

Anius

mam skierowania ,25 maja mam juz wizyte przed HISTERIOSKOPJA :) ;)
nie dal mi tylko recepty na Intralipid, bo nie ma o tym pojecia(w sumie to ginekolog ,nie od in vitro) ale powiedzial ,ze poczekamy co przyjdzie z labo i jesli to bedzie w zaleceniach,to mi recepte wypisze.

Natalia, gratuluję wyniku punkcji:) jak tylko będziesz coś wiedzieć, dawaj znac! jak Twój prg? bedzie transfer świeżaka?

Po40, piękny przyrost! teraz czas się umawiać na wizytę u ginekologa prowadzacego:) przy becie powyzej 1000 widać pęcherzyk:)

Ewa651, już dawno do nas nie zaglądała, ale mam nadzieję, ze odezwie się po połówkowych!

Aniko jutro będę dzwonić do labo i dowiem się wszystkiego;) progesteronu nie badali więc nie wiem; ( według planu mają być podane dwa swiezaczki z 2 doby reszta do blastocysty i mrożenie.... Oby tylko się uchowaly moje szkraby;)

Aniko jutro będę dzwonić do labo i dowiem się wszystkiego;) progesteronu nie badali więc nie wiem; ( według planu mają być podane dwa swiezaczki z 2 doby reszta do blastocysty i mrożenie.... Oby tylko się uchowaly moje szkraby;)
U mnie taki sam plan swiezaki z 2 lub 3 doby po 24 h mi powiedzą. Zawsxe chcislam z 5 .... no ale mówią ze czy z 2 czy z 3 zależy od mojego endometrium w piątek i zarodka . A jak się czujesz boli Cię coś. ?

reklama
Do góry