reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kalendarzykowo powinna byc wczoraj,ale ja nigdy nie miałam jak w zegarku. Takie dwudniowe spóźnienie to u mnie norma.

reklama
Na wstępie gratulacje! :-) w Twojej historii zaskakuje mnie jedna rzecz - fakt, że wzięłaś kąpiel - lekarze wciąż mi przypominali: żadnej sauny, żadnej gorącej kąpieli - tylko szybki prysznic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wzięłam kąpiel PRZED transferem. Potem już wyłącznie prysznice. I to kąpiel nie gorącą, tylko cieplą.

A co do perfum nie używałam. Czytałam gdzieś na stronie jakieś kliniki, że zarodki nie lubią perfum. Nie wiem, jak to się ma do rzeczywistości, ale odpuściłam. A ta kąpiel, spacer i reszta to właśnie dla relaksu. Moja doktor powiedziała, że to połowa sukcesu i czasem od stresu zależy implantacja.

Misiaakii mocno trzymam kciuki!!!!! :-D:-D:-D

Misiaki Kciukaski ;)
Krew oddana :) czekając w kolejce dostawałam świra, co ci ludzie tak długo siedzą, ja 3 minuty i wychodzę. No , ale jak przyszła moja kolej pani się wbiła , a tam zonk krew nie chce lecieć :o chwile poczekała, popukała i nic.
No to zmiana ręki na prawą i się śmieje, że jeszcze dziś tak nie miała. Z prawej się udało pobrać, ale podobno kiepsko leciało. i tak wyszłam po 15 minutach z plastrami na obu rękacho_O Ale co tam oby był piękny wynik :p
Ja miałam podaną blastkę 2AB.
Marzen trzymam kciuki za twojego kropka !!! Ja dopiero w czwartek dowiem się czy mamy jeszcze jakieś kropki!

Misiaki Kciukaski ;)
Krew oddana :) czekając w kolejce dostawałam świra, co ci ludzie tak długo siedzą, ja 3 minuty i wychodzę. No , ale jak przyszła moja kolej pani się wbiła , a tam zonk krew nie chce lecieć :o chwile poczekała, popukała i nic.
No to zmiana ręki na prawą i się śmieje, że jeszcze dziś tak nie miała. Z prawej się udało pobrać, ale podobno kiepsko leciało. i tak wyszłam po 15 minutach z plastrami na obu rękacho_O Ale co tam oby był piękny wynik :p
Ja miałam podaną blastkę 2AB.
Marzen trzymam kciuki za twojego kropka !!! Ja dopiero w czwartek dowiem się czy mamy jeszcze jakieś kropki!
Hihi to na pewno na szczescie:)

reklama
Do góry