reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam 3 pytania...
1. Czy to znaczy ze jestem w ciazy
2. Czy poziom progesteronu jest ok
3. Patrzac na wartosci referencyjne bety...to wychodzi 4 tydzien...a to nie mozliwe. Mialam 1 kropeczke...czy ten wynik nie jest za duzy?

Kasiu,wszystko perfekcyjnie,Beta barszo ladna,Progesteron ten,piekny ciazowy....niech rosnie,gratuluje:):):)

Mam 3 pytania...
1. Czy to znaczy ze jestem w ciazy
2. Czy poziom progesteronu jest ok
3. Patrzac na wartosci referencyjne bety...to wychodzi 4 tydzien...a to nie mozliwe. Mialam 1 kropeczke...czy ten wynik nie jest za duzy?

Katharina... Na pierwszej stronie zakwalifikowanych do ivf z rzadowym dofinansowaniem jest kalkulator ciazy po ivf. Mi przy transferze 5 dniowej blastki 25 sierpnia na teraz pokazuje rowne 4 tyg... Zobaczymy co tam jutro mi wyjdzie bo juz odliczam do kiedy w pracy;) jak nie teraz niedlugo to mam nadzieje ze za miesiac;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Katharina... Na pierwszej stronie zakwalifikowanych do ivf z rzadowym dofinansowaniem jest kalkulator ciazy po ivf. Mi przy transferze 5 dniowej blastki 25 sierpnia na teraz pokazuje rowne 4 tyg... Zobaczymy co tam jutro mi wyjdzie bo juz odliczam do kiedy w pracy;) jak nie teraz niedlugo to mam nadzieje ze za miesiac;)

Ja nie chce wogóle wracac i dojezdzac 100km...jest szansa ze od razu dostane l4?

Ja nie chce wogóle wracac i dojezdzac 100km...jest szansa ze od razu dostane l4?
Zalezy czesto od lekarza. Ja z Moim Jankiem w ogole wzielam od razu po transferze... Potem po becie od rodzinnego co prawda, ale ten poczatek i tak nie jest jako ciazowe... Potem zrobiłam przerwe w zwolnieniu bo chcialam wybrac urlop premiowany. .. Ale trafil sie szpital niestety i tak od transferu do konca bez pracy...
Łącznie Nie bylo mnie od poczatku marca 2014 do kobca stycznia 2016[emoji3] powiem wam ze wspaniała przerwa[emoji3] tyle ze teraz juz by sie kolejna przydała... Maz sie troche smieje ze ja nie tyle chce byc w ciąży co chce miec wolne... [emoji6]

reklama
Do góry