reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O 20 wzięłam zastrzyk (prolutex ) progesteron i moje pytanie jutro mam transfer i zastrzyk zrobić rano przed transferem czy wieczorem w domu na spokojnie ? Bo nie mam bladego pojęcia:)
jak masz ten zastrzyk tylko 1 raz dziennie i dzisiaj wzięłaś o 20 to zawsze rób o stałej porze :) Kochana powodzenia jutro!!! A wiesz coś więcej o zarodkach czy jutro się dowiesz?

Chodziło mi o udrażnianie [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mam skierowanie na laparoskopie. Nie idę. Bo po pierwsze boję się narkozy. Po drugie -drożny nie zawsze znaczy sprawny...
Więc działamy na razie po drożnej stronie. Tylko że po pierwszej stymulacji był pęcherzyk po złej stronie. Później 2 na drożnej i iui. A teraz torbiel więc mam przerwę. I nie wiem czy podchodzić do 2 iui czy odpuścić czy próbować in vitro...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny padam dziś na twarz ... @M@gda możesz jutro wrzucić kalendarz ? Z góry dziękuję .dobranoc wszystkim
Ok. Wkleje. Zylwia jestes w kalendarzu?

Jak nie musze pamietac o tobie, bo to twoj dzien. Czy ktos kto na kompie operuje moglby zylwie wpisac, jesli sama nie moze?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

co to to nie :D dzisiaj mężuś mistrzunio szalał :D najpierw samo przyszło śniadanie do łóżka potem zrobił się obiad, posprzątało się mieszkanie a ja zapodawałam bajke o porze i selerze :D
Ale Ci dobrze [emoji3], ja mam tak w tygodniu bo maz wolne ma w tyg, wracam z pracy obiadek czeka, posprzatane bym nie musiala w weekend nic robic. Szczerze, od transferu nawet palcem nie tknelam w domu ze sprzataniem, bo maz we wszystkim mnie wyrecza, az czasami mi głupio. Nasi mężowie to skarby[emoji4]

reklama
Ja niestety dziś na grzybach nie byłam :no2:. Miałam histeroskopie , która na szczęście wyszła dobrze :-) :). Teraz tylko czekanie na wynik bagania historia-chemicznego (sprawdzenie czy zapalenia jakiegos nie ma, a tego lekarz wizualnie nie jest od razu w stanie sprawdzić) i w październiku podejście do crio :).

Super informacja, mam nadzieje ze w przyszły piątek usłyszę to samo [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry