Trzymam za Was wszystkie kciukiJestescie niesamowite :-) mam nadzieję że jutro tez bede ryczec ze szczescia :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam za Was wszystkie kciukiJestescie niesamowite :-) mam nadzieję że jutro tez bede ryczec ze szczescia :-)
o rany kolejny pozytyw dziś! Widac widacWitajcie![]()
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzędzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??
Wow co za super dzień. GratulujęWitam po przerwie[emoji4]
Dzis 11 dpt dwudniowych zarodkow i mamy druga kreseczke [emoji5]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Beta będzie piękna a w czwartek piękny przyrost! [emoji110] [emoji7]Gratki to jest nas dwie!
Daj znak jaka beta bedzie dzis
Ja miałam robic w czwartek ale zrobię jutro betę i w czw. powtórka.
Gratuluję!! Czekałam na ten post! Teraz mogę spokojnie odpoczywaćWitam po przerwie[emoji4]
Dzis 11 dpt dwudniowych zarodkow i mamy druga kreseczke [emoji5]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję!!Dzielna po mamie, a tez kciuki cioc z forum pomogly jejdziękuję Wam wszystkim , jesteście kochane. Ale kciuki ciocia niech dalej trzymają
moja mała kruszynka
teraz aby tylko beta pięknie rosła , później był pecherzyk a na koniec cudne bicie serduszka
![]()
Dziękuję Słońce,ja dwukrotnie do Ciebie chciałam wysłać wiadomosc na priv ale masz coś zablokowane!Gratuluję!! Czekałam na ten post! Teraz mogę spokojnie odpoczywać![]()
Jaka to finalnie byla blastka to nie wiem, nie pytalam ale jako zarodek 3dniowy klasyfikowany byl na klase c