Nie jest dobry, ale beta rośnie. Różne cuda się zdarzają. Ja na Twoim miejscu dałabym jeszcze szansę kropkowi, nie odstawiała leków i zrobiła jeszcze raz betę.
Popieram
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jest dobry, ale beta rośnie. Różne cuda się zdarzają. Ja na Twoim miejscu dałabym jeszcze szansę kropkowi, nie odstawiała leków i zrobiła jeszcze raz betę.
Dziekuje kochana! dla Ciebie tez najlepszosci.Paskudne sa te plamienia :/ tez przez nie przeszlam. Ja mialam krwiaczka kolo szyjki macicy, poplamilam ok tygodnia i przeszlo. Teraz leci 21tcOdpoczywaj i bedzie dobrze
![]()
Teraz to w ogóle załamana tym wynikiem bo ja tez miałam 5 dniowy
A kiedy dla Ciebie był 14 dpt?Ja miałam w 14 dpt 53 bete...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teoretycznie beta rośnie, ja bym sprawdziła za 2 dni.piątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dpt
A no tak .... zapomniałam sięOd nowa. Już Ci pisałam że jestem w Twojej majowej drużynie prawdopodobnie![]()
Kochana dziekuje jeszcze raz!U.mnie to byly takie rzuty. Jak juz niby bylo czysto(patrzac po litinusie ktory wychodził) to zas na nowo. Wszystko bedzie dobrze tylko lez sobie spokojnie![]()
Ehh... [emoji17] tule mocno [emoji173]Ja tylko melduję, że zgodnie z zaleceniami kliniki powtórzyłam betę 12dpt. Dalej 0. Więc odstawiam cukierki. Czekam na @, który się już tak w środku kotłasi że zaraz eksploduję.