reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Może to dziwnie zabrzmi ale ja kocham zapach nowych książek :o ale główną rolę odgrywa oczywiście jej treść,.żeby nie było. Jak tam kochana sobie radzisz w te upały. Bo ja już nie ogarniam, jutro w końcu jadę na badanie krzywej cukrowej. Strach się bać. Chodzą plotki, że omdlenia się zdarzały po wypiciu glukozy o_O:o

Jeśli teraz w ciąży nie przeszkadza Ci słodkie to nic się nie bój :-) kup glukozę cytrynową. Ja miałam dwa razy badanie i prócz tego, że chciało mi się w pewnym momencie spać to nie było ok, wręcz mi smakowało. Sama się przywiozłam, sama wróciłam do domu, tylko po wszystkim zjadłam tam kanapkę i wypiłam wodę.

reklama
Może to dziwnie zabrzmi ale ja kocham zapach nowych książek :o ale główną rolę odgrywa oczywiście jej treść,.żeby nie było. Jak tam kochana sobie radzisz w te upały. Bo ja już nie ogarniam, jutro w końcu jadę na badanie krzywej cukrowej. Strach się bać. Chodzą plotki, że omdlenia się zdarzały po wypiciu glukozy o_O:o
Glukoza ..mniam mniam :D ja robiłam w ciąży 2razy :tak: mi tam smakowało a byłam. Nastawiona że takie niedobre ble i w ogóle a tu proszę :-D
Będzie dobrze ! ✊✊

Suuuper [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ za przyrosty.

@Biedroneczka83 słuchaj grzecznie Pana doktora :) naniosłaś tych jajek [emoji5]
@Kurcia no test jak się patrzy [emoji51] ja bym nie wytrzymała i leciała jutro na betę [emoji51]
@dżoasia szczerze, patrzymy realnie, tak? Nie chce cię smucić, ale cudu potrzeba. Niech się wydarzy [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ a co! ps. Ja 3 dojrzałe mam, ale problem większy że pojedyncze plemniki w biopsji były. No nie zapowiada się dobrze. Ale jakby co, to jakiś kolejny „setny” zapasowy plan mam, ale nie będzie to już raczej VI stymulacja [emoji15]
@PaulinkaP za piękny ciąg dalszy [emoji110]️[emoji110]️

Za was wszystkie waleczne kobiety [emoji110]️[emoji110]️
Zmykam.
Edloteh no to czekamy na cud razem...

Mam to samo jeśli chodzi o książki ale jak Ala była noworodkiem, to nie było opcji czytać, więc były audiobooki. [emoji4]
Co do krzywej cukrowej, to mało przyjemne jest to badanie. Zapewne przy tych upałach może być cięższe do zniesienia, ale dasz radę. [emoji8]
Ja ledwo żyję, teraz mam w mieszkaniu 29 stopni, a wiatrak niby chodzi.
Ja mam tak samo gorąco, stopy opuchnięte haha wyglądam jak czołg, ale czego się nie robi dla bycia mamą. :yes:

Jeśli teraz w ciąży nie przeszkadza Ci słodkie to nic się nie bój :-) kup glukozę cytrynową. Ja miałam dwa razy badanie i prócz tego, że chciało mi się w pewnym momencie spać to nie było ok, wręcz mi smakowało. Sama się przywiozłam, sama wróciłam do domu, tylko po wszystkim zjadłam tam kanapkę i wypiłam wodę.
Ehh słodkie mi nigdy nie przeszkadza, to mam nadzieję, że jakoś bez większych problemów wypiję glukozę i mam właśnie tą cytrynową. Jak mówisz, że kanapkę wzięłaś ze sobą to ja też wezmę:D

Ja to idę otworzyć butelkę zimnego szampana i wypije za Was wszystkie ... te które już tulą swoje cuda ,,, za te co aktualnie niosą jajka ... za te co ciagle szukają drogi wyjscia i walczą. !!! Wasze zdrówko kobietki aby życzenia każdej z Was się spełniło

Cześć dziewczyny :) byłam dzisiaj już na pierwszej części badań od cudotwórcy w czwartek kolejne , mam tylko nadzieję że wyniki beda szybko żeby móc już ustalić jakiś plan działania :)
Trzymam kciuki za was wszystkie , ja dzisiaj mam coś gorszy dzień cały czas chodzę i płacze to chyba reakcja organizmu na upały i schładzam się sama :errr:

Ehh słodkie mi nigdy nie przeszkadza, to mam nadzieję, że jakoś bez większych problemów wypiję glukozę i mam właśnie tą cytrynową. Jak mówisz, że kanapkę wzięłaś ze sobą to ja też wezmę:D
Lepiej weź kanapkę i wodę obowiązkowo. Mi było strasznie niedobrze po glukozie i jedzenie po może być bardzo pomocne. [emoji4]

Glukoza ..mniam mniam :D ja robiłam w ciąży 2razy :tak: mi tam smakowało a byłam. Nastawiona że takie niedobre ble i w ogóle a tu proszę :-D
Będzie dobrze ! ✊✊
Aż dwa razy no coś Ty hehe ja kocham generalnie słodycze, można powiedzieć od urodzenia :D to liczę na to, że i glukoza mi posmakuje jako słodyczożercy:unsure: a Ty kochana miałaś w normie wyniki z tego badania, bo z tego co pamiętam to też wpitalałaś słodkości :tak:. Ja się obawiam, że będzie cukrzyca i będę pozamiatana haha

reklama
Kochane wytłumaczycie mi dlaczego się zostawia do 5 ? żeby zaobserwować wzrost? I ile komóreczek powinno być na każdym etapie.
U nas trójki wszczepiają, trójki zamrażają więc nie mam takiej wiedzy a chcę wiedzieć za co mam kciuki u naszej Dżoasi trzymać.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji255][emoji255][emoji255][emoji255][emoji255]

Jeszcze jakby ktoras miała czas napisała mi jak przebiega przygotowanie do krwiottansferu - dodam ze ja nie ewouluję - jaja [emoji505][emoji505][emoji505][emoji505][emoji505]mi nie dojrzewają i damę w kurki się nie zamieniają [emoji215][emoji215][emoji215][emoji215].
Biedroneczko, w poprzedniej mojej klinice wszystkie zarodki trzymali do 5tej doby, czyli to czasu az zarodki osiagaja maksymalne stadium rozwoju w labo, bo wtedy jest wieksza szansa, ze jak dotrwa do tego czasu to ze bedzie z tego ciaza. Oczywiscie 3dniowki tez maja szanse. W tej klinice.jest tendencja taka ze 2 najladniejsze podaja na swiezo lub mroza w 3ciej a reszte trzymaja do 5tej. A, ze te moje bidoki sa slabsze to je trzymaja do 5tej, bo nie wiadomo czy nie padna w miedzyczasie. Jak padna to tyle mniej stresu i faszerowania sie lekami ze od razu podchodze do nastepnej procedury (no, moze nie tak od razu bo pewnie kaza odczekac jakis czas:/ )

Do góry