Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uDziewczyny, a tak wracając do pustego jaja płodowego, to co to właściwie oznacza? Że można tam znaleźć bardzo mały zarodek, np 3mm czy zupełnie nic nie ma?
Ale w badaniu histopatologicznym?u
u mnie przy pustym jaju nic nie było
na usg lekarka stwierdziła puste jajo bez zarodka i ciałka zołtegoAle w badaniu histopatologicznym?
Dziękuję kochana bardzo bardzoTeraz kumam, ja biore zawsze ovitrelle w dniu transferu, zeby zarodkom stworzyc lepsze podloze do implantacji.Sol to ja juz zaciskam![]()
MusiJa dlatego bralam jedna blastke bo mi powiedzial, ze z 1 blastka jest 50%, z 2 blastkami 70%, wiec wolalam sobie to rozlozyc na dwa razy po 50%
![]()
Trzymam kciuki, żeby było dobrze, choć przyrost niezadowalający. Chyba USG mogłoby więcej powiedzieć.Nie wygląda to dobrze niestety. [emoji17]
Możliwe, że puste jajo płodowe i z tym trzeba się liczyć.ale jak pokazuje historia Paulinki może się to dobrze skończyć. Kciuki trzymamy do końca.
Tak, mamy problem z nasieniem, więc nie wiem czy zmiana protokołu coś pomoże...Stąd te moje rozkminki.
Powiem Ci tak. Kij wie co ale poprawa byla mega. Te co juz mnie znaja to niech dobie daruja czytanie bo już to setki razy pisalamCo do histeroskopii to się ucieszyłam, wcześniej lekarze nie widzieli wskazania.Dr powiedziała, że w Novum po 2 procedurach zalecają histero. Już się zapisałam na poniedziałekMam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Misis czyli można powiedzieć, że u Ciebie krótki protokół poprawił jakość oocytów?