Mamma!Mia!
Fanka BB :)
Ja korzystam z KD ale w Invimedzie w Gdyni. Z kliniki i z podejścia do pacjenta jestem mega zadowolona. Gdybyś miała pytania to pisz, chętnie odpowiemw warszawie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja korzystam z KD ale w Invimedzie w Gdyni. Z kliniki i z podejścia do pacjenta jestem mega zadowolona. Gdybyś miała pytania to pisz, chętnie odpowiemw warszawie
napisalam prywatnieJa korzystam z KD ale w Invimedzie w Gdyni. Z kliniki i z podejścia do pacjenta jestem mega zadowolona. Gdybyś miała pytania to pisz, chętnie odpowiem![]()
Agonia to będzie wizyta przed udanym transferem@Justin87 a i jeszcze dopisz mnie na 29.09 wizyta po nieudanym transferze.
Osz ja pierdziu. [emoji7][emoji7][emoji7] Jeden z najbardziej wyczekiwanych pozytywnych testów przeze mnie na forum. Niech się stara gwardia już wykrusza i zastanawia nad wyprawką.Zobacz załącznik 899860 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Czytałam na fb. No cóż, mamuśka będziesz musiała zaciskać nogi i szykować wyprawkę już powoli.Ja już po wizycie , wyniki odebrane :
t 21 1 :389 , 1 : 7779
t18 1:972 , 1 : 19438
t13 1:3043 , <1 :20000
i... samoistny poród przedwczesny przed 34 tygodniem ciąży 1:55![]()
Biedna,No troszkę ich uzbieralam...zobaczymy ile będzie właściwych...
no i ile będzie dzieciorkow moich
Teraz natomiast walczę z gigant bólem...![]()