Vinszka
Fanka BB :)
A widzisz, ja cesarkę pamiętam po dzień dzisiejszy i modlę się by tym razem było mi dane sn. [emoji87]O Bólu po cesarce zapomniałam po tygodniua nie powiem...bolało A już wiadomo jaka jest płeć maluszków?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A widzisz, ja cesarkę pamiętam po dzień dzisiejszy i modlę się by tym razem było mi dane sn. [emoji87]O Bólu po cesarce zapomniałam po tygodniua nie powiem...bolało A już wiadomo jaka jest płeć maluszków?
Dziewczynki dziś 2dpt a ja ciagle bym spala. Nawet w dzień zasypiam na 2h.
Brzuch mnie boli od czasu do czasu jak przed okresem.
Narazie brak skurczy.
Ale naprawdę wcześniej tyle nie spalam.xo teraz. Moze to w końcu dobry znak
Dziękuję paczuczka odebranaTak, 2traumatyczny ten twoj transfer ale to sie szybko zapomina, podobnie jak zapewne porod
zabierz wszystkie mrozaczki, co ci zalezy
Poszla w piatek. Jesli nie doszla w sb to dzisiaj powinnas dostac.
@Lotta84 zabij mnie, cos namieszalammyslalam, ze u Tiny nie bylo domacicznego :/
Homocysteine moznaby troche obnizyc, najlepiej zeby miala ok 5, chociaz jak na starania to wynik ponizej 8 jest ok. Jesli zazywasz zwykle witaminy to moze pomieszaj z metylowanymi.
Insulina dosc spora, warto jakiegos endokrynologa lub diabetologa odwiedzic. Na pewno cwiczenia aerobowe dzialaja cuda (cos o tym wiem!) - a, ze teraz idzie ku wiosnie to spacerki, przebiezki, rowerek itp - sama przyjemnosc! Do tego dieta o niskim ig i moze udaloby sie "wysepic" metformine, chociaz jakas niewielka dawke, ona dosc znaczaco wplywa ja jakosc komorek.
Z dhea nie pomoge za bardzo :/
Mam pytanko jak zylas po transferze? Mialas zwolnienie czy chodziłas do pracy?Ja tez wole zastrzyki, zrobię i nam pewność ze sie przyjął
Ja już biore tylko zastrzyk tylko rano i zel crinone wieczoremTrzymam kciuki [emoji110]
Mialam od punkcji lutinus 3x1 i prolutex od następnego dnia po tranaferze 2x1, 12 marca 11 dni po trasnferze zmienili mi lutinus 3x1 na crinone 1x1 i caly czas tak go właśnie bioreKochana a jaka dawke mialas tego crinone przed transferem i po albo jakie leki ogolnie
Oki dziekiMialam od punkcji lutinus 3x1 i prolutex od następnego dnia po tranaferze 2x1, 12 marca 11 dni po trasnferze zmienili mi lutinus 3x1 na crinone 1x1 i caly czas tak go właśnie biore![]()