Liliana87
Fanka BB :)
15dpt
A co oznacza +3 ? Że trzeci tydzień? Nigdy nie robiłam elektronicznych testów!! Pieknie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15dpt
PiękneDziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Idziemy na piccolo !!Dziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Bardzo chętnie! Chociaż jak sobie pomyslalalm o piccolo to mi jakos niedobrze sie zrobilo [emoji85][emoji85][emoji85] zjadlam w pracy sałatkę z warzywami, jajkiem i troszkę majonezu i mi ciągle niedobrze [emoji85]Idziemy na piccolo !! [emoji3590]
Teraz są bardzo modne ale mi osobiście nie przypada do gustu taka koloryzacja.Ale co tam zaszalalas i to potrzebneWstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Zawsze może być cos innegoBardzo chętnie! Chociaż jak sobie pomyslalalm o piccolo to mi jakos niedobrze sie zrobilo [emoji85][emoji85][emoji85] zjadlam w pracy sałatkę z warzywami, jajkiem i troszkę majonezu i mi ciągle niedobrze [emoji85]
A masz już tak,ze Cie od czegoś odrzucilo lub na cos bardzo masz ochotę??Zawsze może być cos innegoja nie pijam gazowanych
a teraz to już wgl [emoji41] wole sobie zostawić miejsca na inne grzeszki [emoji23]
To, że jest w normie to nie znaczy, że jest okNiby w normie według tego co napisali
Oczywiście, w piątek mamy wizytę. Ja biorę encorton, może on ma na to wpływ.To, że jest w normie to nie znaczy, że jest ok [emoji6] najlepiej zapytaj lekarza. Przy staraniach TSH powinno być poniżej 2. Na początku ciąży wydaje mi się, że też powinno być niżej. Ja mam niedoczynność więc u mnie ze startu była zwiększona dawka euthyroxu przy ciąży. Może dziewczyny coś podpowiedza [emoji6]
15dpt
A co oznacza +3 ? Że trzeci tydzień? Nigdy nie robiłam elektronicznych testów!! Pieknie!