reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wśród tych smutnych informacji aż trudno się cieszyć. Właśnie dostałam telefon z kliniki z wynikami z badań NIPT

Nie ma ryzyka ze nasze maleństwo ma jakiekolwiek wady chromosomalne. Wszystkie choroby jak zd, patau itd prawdopodobieństwo 1:1000, więcej szczegółów dowiem się w przyszłym tyg bo wyniki będą wysłane na mojego maila. Tak się denerwowałam. Płci tak jak mówiłam nie znam i badanie tez nie zawiera informacji na ten temat. Czekam do połówkowych
Ciesz się kochana A my z Tobą.

Byłam dziś w klinice i na usg brak oznak życiowych płodu..
Dostałam skierowanie i od razu do szpitala
Jeszcze miałam nadzieje że może się myli
Jestem po badaniach i niestety..
mój maluszek umarł tydzień temu
[*]
Włożyli mi tabletki żebym poroniła i leżę i czekam
Jak się nie uda to jutro zabieg pod narkoza
Boze kochana strasznie mocno przytulam
😔

Witajcie. Podczytuje Was od jakiegoś czasu. I postanowiłam napisać. Jestem na etapie oswajanien się z myślą że pozostało in vitro. Może są tu osoby ze Śląska które mogły by polecić lekarza ostatniej szansy?

Witaj 😉

Tu są same dobre, kochane i wspierając sie duszyczki więc na pewno się któraś z południa odezwie 😉 jakbyś miała jakieś pytania albo wątpliwości to wal śmiało ☺

Dziewczyny wśród tych smutnych informacji aż trudno się cieszyć. Właśnie dostałam telefon z kliniki z wynikami z badań NIPT

Nie ma ryzyka ze nasze maleństwo ma jakiekolwiek wady chromosomalne. Wszystkie choroby jak zd, patau itd prawdopodobieństwo 1:1000, więcej szczegółów dowiem się w przyszłym tyg bo wyniki będą wysłane na mojego maila. Tak się denerwowałam. Płci tak jak mówiłam nie znam i badanie tez nie zawiera informacji na ten temat. Czekam do połówkowych
Bardzo dobra wiadomość [emoji173] możesz trochę odetchnąć[emoji173]

reklama
Właśnie pytać tylko na tym etapie nie wiadomo nawet za bardzo o co jak wszystko to czarna magia. Eh...

Jeżeli się cofniesz o kilkanaście stron to poszerzysz swoją wiedzę ☺ wczoraj każda po trochu opisywała jak to wygląda nowej koleżance więc poczytaj wczorajsze posty i może jakieś pytania Ci się nasuną 😉

Do góry