reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć. Dziewczyny!

Sorki za moją nieobecność, ale czuję już zmęczenie praca po 12h.Na szczęście niedługo święta 👍
@Wiórka ,kurcze słabo z tym przyrostem... Powinien być min 66%,więc musisz nastawić się na wszystko😑 Trzeba czekać...
@Waleczna36 ale historia!
Wierzyłam mocno, więc mam nadzieję i dalej będę trzymać mocne✊✊✊💓💓💓
Jak widać na Twoim przykładzie natura to nie matematyka i każdy organizm i każdy przypadek jest inny...
Pozostałe Kobity gratuluję Kochane cudownych widoków, pozytywnych wyników testów. Niech Kruszyny dalej zdrowo się Nam chowają💓💓💓💓
Uciekam spać, bo jutro jeszcze do pracyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Love😘

reklama
Pogodzeni?😛 chlebek wyszedl:) ja sobie nagrywam film co to @Liliana87 poleca:) obejrze jutro bo dzis juz sie zaraz kładę:)
Tak kochana pogodzeni. Moj Łukasz sie domyślil ze jestem prze okresem😂zreszta mijalismy sie caly dzien. On w garażua ja w kuchni. Zrobilam 2 chlebki(jeden dla mojej przyjaciolki ) sałatkę jarzynowa,babke , sernik z brzoskwiniami i gołąbki 😋 teraz wykapana leżę w łóżeczku i ide spac😉 a u ciebie jak przygotowania? Jak z mezem?

Moja babka [emoji3] już się bałam że będę ja zeskrobywac z piekarnika [emoji3] .
20200410_230935.jpeg

reklama
Tak kochana pogodzeni. Moj Łukasz sie domyślil ze jestem prze okresem😂zreszta mijalismy sie caly dzien. On w garażua ja w kuchni. Zrobilam 2 chlebki(jeden dla mojej przyjaciolki ) sałatkę jarzynowa,babke , sernik z brzoskwiniami i gołąbki 😋 teraz wykapana leżę w łóżeczku i ide spac😉 a u ciebie jak przygotowania? Jak z mezem?
My tez juz wczoraj po poludniu dotarlismy do siebie wiec pogodzeni 😁 ja dopiero dzis sie biore za ciasto 🍩. Sałatkę tez bede robić ta brokulowa co tu dziewczyny pisaly z szynka i slonecznikiem :) i upiekę miesa;) na obiad tez gołąbki:) milego dnia dzisiaj Sloneczka 🌞

Do góry