• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Cześć. Dziewczyny!

Sorki za moją nieobecność, ale czuję już zmęczenie praca po 12h.Na szczęście niedługo święta 👍
@Wiórka ,kurcze słabo z tym przyrostem... Powinien być min 66%,więc musisz nastawić się na wszystko😑 Trzeba czekać...
@Waleczna36 ale historia!
Wierzyłam mocno, więc mam nadzieję i dalej będę trzymać mocne✊✊✊💓💓💓
Jak widać na Twoim przykładzie natura to nie matematyka i każdy organizm i każdy przypadek jest inny...
Pozostałe Kobity gratuluję Kochane cudownych widoków, pozytywnych wyników testów. Niech Kruszyny dalej zdrowo się Nam chowają💓💓💓💓
Uciekam spać, bo jutro jeszcze do pracyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Love😘

reklama
Pogodzeni?😛 chlebek wyszedl:) ja sobie nagrywam film co to @Liliana87 poleca:) obejrze jutro bo dzis juz sie zaraz kładę:)
Tak kochana pogodzeni. Moj Łukasz sie domyślil ze jestem prze okresem😂zreszta mijalismy sie caly dzien. On w garażua ja w kuchni. Zrobilam 2 chlebki(jeden dla mojej przyjaciolki ) sałatkę jarzynowa,babke , sernik z brzoskwiniami i gołąbki 😋 teraz wykapana leżę w łóżeczku i ide spac😉 a u ciebie jak przygotowania? Jak z mezem?

Moja babka [emoji3] już się bałam że będę ja zeskrobywac z piekarnika [emoji3] .
20200410_230935.jpeg

reklama
Tak kochana pogodzeni. Moj Łukasz sie domyślil ze jestem prze okresem😂zreszta mijalismy sie caly dzien. On w garażua ja w kuchni. Zrobilam 2 chlebki(jeden dla mojej przyjaciolki ) sałatkę jarzynowa,babke , sernik z brzoskwiniami i gołąbki 😋 teraz wykapana leżę w łóżeczku i ide spac😉 a u ciebie jak przygotowania? Jak z mezem?
My tez juz wczoraj po poludniu dotarlismy do siebie wiec pogodzeni 😁 ja dopiero dzis sie biore za ciasto 🍩. Sałatkę tez bede robić ta brokulowa co tu dziewczyny pisaly z szynka i slonecznikiem :) i upiekę miesa;) na obiad tez gołąbki:) milego dnia dzisiaj Sloneczka 🌞

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry