bazylia128
Fanka BB :)
BoJa![]()
![]()
Mam wieczna ochotę na słodkie, mogłabym jesc tylko to![]()
![]()
bllleeee - quwa porzygam sie = przeciez przeteminowane ziemniaki chybaOooo taaaak, chipsy. Kocham
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BoJa![]()
![]()
Mam wieczna ochotę na słodkie, mogłabym jesc tylko to![]()
![]()
bllleeee - quwa porzygam sie = przeciez przeteminowane ziemniaki chybaOooo taaaak, chipsy. Kocham
![]()
piczke Monisia lubiU mnie dziś pizzaJeszcze tylko sera brakuje i będzie się działo
![]()
jprdl co on robiA u nas słońcena zmianę jak widzę ta pogoda
bylismy na spacerku i lodach, teraz balkoning
![]()
oooooo przestan - zaczynam zalowac ze nadrabiam forum - bo nastukalyscie tego sporo !!!I salami i papryka i mozarella i ser żółty na wierzchu, ja już jestem głodna
przegląd lodówki był i takie skladniki mi się nawinęły![]()
No nie mam wyjścia, albo u nich albo wcale..Do Gamety nas nie przyjęli na żadną konsultacje mimo telefonów i próśb .. a kiedy Twoja wizyta w Gameta ?Ale w Invicta bedziesz podchodzić?
Żałuj, ale tego, że Cię nie było jak się obżerałyśmyoooooo przestan - zaczynam zalowac ze nadrabiam forum - bo nastukalyscie tego sporo !!!
Ja mam jutro wolne i sie zastanawiam czyzyc sek...em czy jednk zrobic ocs do jedzeniaŻałuj, ale tego, że Cię nie było jak się obżerałyśmy![]()
Ale probowalas jeszcze później?No nie mam wyjścia, albo u nich albo wcale..Do Gamety nas nie przyjęli na żadną konsultacje mimo telefonów i próśb .. a kiedy Twoja wizyta w Gameta ?